Ο Αναστασίου, ο Λουτσέσκου και οι άλλοι…

Μόνο η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η αποχαιρετιστήρια δήλωση του Αναστασίου απομένουν για να επιβεβαιωθεί το διαζύγιο των δύο πλευρών.

Ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλλε νωρίς το μεσημέρι την παραίτησή του, θα αποζημιωθεί για το σύνολο των αποδοχών που προέβλεπε το συμβόλαιό του μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν και θα αποτελέσει παρελθόν.

Ηδη, οι πράσινοι έχουν βγει στην… αγορά για την αναζήτηση νέου προπονητή, ο οποίος θα είναι ξένος, όπως από νωρίς το πρωί είχε γράψει το dokari.gr.

Η λύση Ουζουνίδη δεν υπήρξε ποτέ στην ατζέντα του Αλαφούζου, αφού γνωρίζει καλά πως αν προχωρούσε σε μια επιλογή εύκολα αμφισβητήσιμη από την πλευρά του κόσμου, τότε ο ίδιος θα βρισκόταν ξανά στο στόχαστρο των οπαδών στην πρώτη αποτυχία.

Γι’ αυτό και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του να δρομολογήσουν τις συζητήσεις με προπονητή που θα προέρχεται από την ευρωπαϊκή αγορά, θα είναι νέος και ανερχόμενος, πιθανότατα και γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας.

Το όνομα του Ρουμάνου Λουτσέσκου, του προπονητή της Ξάνθης, έπαιξε αρκετά τις προηγούμενες ώρες, όμως για να δρομολογηθεί θα πρέπει να προκύψει συμφωνία… μεταγραφής του με τη διοίκηση της Ξάνθης.

Είναι, ωστόσο, βέβαιο πως αν ο Παναθηναϊκός θέλει τον Ρουμάνο πραγματικά, τότε ο Πανόπουλος δεν πρόκειται να του κλείσει το δρόμο…

Exit mobile version