Αναγέννηση Καρδίτσας: Η ηδονή… και τα καρφιά

Μετά το ντελίριο ενθουσιασμού που προκάλεσε στις τάξεις του συλλόγου η νίκη (2-1) της Αναγέννησης επί των Τρικάλων, η διοίκηση της ΑΣΑ εξέφρασε τις ευχαριστίες της και εκτόξευσε τα βέλη της.

Οι «κιτρινόμαυροι» ευχαρίστησαν από καρδιάς το προπονητικό – ποδοσφαιρικό επιτελείο αλλά και τους φιλάθλους που έκαναν τη νύχτα… μέρα. Ωστόσο μέσω της ανακοίνωσης που ακολουθεί οι ιθύνοντες της Αναγέννησης ρίχνουν τα καρφιά τους εναντίον του ρέφερι της συνάντησης για το πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων αλλά και για τα 6 λεπτά καθυστερήσεις. Επίσης, δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στους «συκοφάντες που προσεγγίζουν στοιχηματικά» τους αγώνες της ομάδας.

Πιο αναλυτικά: «Ηδονή…!!! Δεν βρίσκουμε άλλη λέξη για να περιγράψουμε αυτό που εισπράξαμε από χιλιάδες “τρελαμένους” Αναγεννησιώτες στο τέλος του μεγάλου αγώνα με τα Τρίκαλα που τελείωσε με μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ νίκη της ομάδας μας με 2-1… Οι απίστευτες εκδηλώσεις χαράς τόσο από τους εκπληκτικούς φιλάθλους στο γήπεδο (που απέδειξαν ότι η Αναγέννηση έχει από τις ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΔΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!), αλλά και τα συναισθήματα χαράς που εισπράξαμε από άπειρους Καρδιτσιώτες απανταχού της γης που είδαν το ματς από την τηλεόραση!!!

Η “Βέκια Σινιόρα” δίδαξε πως μια ομάδα χωρίς αλαζονεία, χωρίς βαρύγδουπες ανακοινώσεις και χωρίς σπρωξίματα μπορεί να δίνει τέτοια συναισθήματα και να ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ!!! Ναι, το ματς αυτό ήταν από κείνα που δημιουργούνται καινούργιοι φίλαθλοι!!! Και φυσικά τους κέρδισε η Αναγέννηση διότι με μια ΕΠΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ απέναντι σε μια καλή ομάδα κατάφερε να πάρει μια σπουδαία και πανάξια νίκη… Και μάλιστα με ένα… σενάριο που την έκανε ακόμη πιο γλυκιά!!!

Τα Τρίκαλα προηγήθηκαν με εύστοχο χτύπημα του Κουσκουνά στο 52′ σε μια ανατροπή του Δουκάκη ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ!!!! Ένα τραγικό σφύριγμα του διαιτητή Παπαργυρίου που έδωσε την ευκαιρία στη φιλοξενούμενη ομάδα να περάσει μπροστά… Εκεί όμως μίλησε η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΨΥΧΗ! Ο Μπλέντι στο αμέσως επόμενο λεπτό με ωραίο φάουλ έφερε τη μπάλα στην περιοχή και ο Γκόλιας από κοντά ξετίναξε τα δίχτυα του Σικαλιά γράφοντας το 1-1.

Αυτό όμως που έγινε στο 90′ είναι αδύνατο να περιγραφεί… Σε μια θαυμάσια προσπάθεια των “κιτρινόμαυρων” ένα “μαγικό” τακουνάκι του Μπλέντι και μια ΕΞΟΧΗ διείσδυση του Υφαντή, έδωσαν την ευκαιρία στον τελευταίο να βρεθεί απέναντι στον Σικαλιά και να κάνει μεσα σε ΝΤΕΛΙΡΙΟ το 2-1… Αυτό που έγινε στο τέλος όταν ο διαιτητής Παπαργυρίου σφύριξε για τελευταία φορά μετά από ένα εξάλεπτο καθυστερήσεις (!!!) θα χουμε να το θυμόμαστε!!!Χιλιάδες φίλαθλοι να πανηγυρίζουν σαν τρελή για την ομάδα που βρίσκει πάντα τον τρόπο να τους κάνει ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!

Μια ομάδα που ΜΙΛΑΕΙ με ΠΡΑΞΕΙΣ κι όχι με λόγια υπεροψίας, μια ομάδα που δίνει απαντήσεις παντού, μια ομάδα που έχει… ΔΙΑΣΥΡΕΙ και να μοιράζει… “εγκεφαλικά” και στους κατ’ επάγγελμα συκοφάντες με τις “στοιχηματικές προσεγγίσεις” που περιμένουν τις ήττες για να βγάλουν χολή! Και πάλι τα ποσοστά ήταν υπέρ της αντιπάλου της Αναγέννησης!!! Καιρός να μάθουν όλοι ότι μ’ αυτή την ομάδα καλύτερα να μην ασχολούνται με… ποσοστά και προβλέψεις!!!Ξέρει να χάνει, αλλά ξέρει και να κερδίζει εμφατικά!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Όλοι οι παίκτες της Αναγέννησης και ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης που έκανε ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ αξίζουν πολλά μπράβο για την παλικαρίσια εμφάνιση και τη χαρά που έδωσαν στην Καρδίτσα… Η Αναγέννηση άξιζε τη νίκη διότι στο δεύτερο ημίχρονο (το πρώτο ήταν ισορροπημένο χωρίς φάσεις) ήταν αυτή που ήλεγχε το ρυθμό, έπαιξε σοβαρά, με πάθος και με τακτική και έκανε και τις περισσότερες φάσεις.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΞΕΔΡΑ
Η εξέδρα ήταν από τα παλιά!!! Εκπληκτική! Περισσότεροι από 2.500 φίλαθλοι έκαναν τη… νύχτα μέρα στο προβληματικό Στάδιο και ζέσταναν με τις εκδηλώσεις τους τις καρδιές των ποδοσφαιριστών! Εισέπραξαν μια μεγάλη χαρά!

ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ
Η Αναγέννηση μετά και τ’ αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής σκαρφάλωσε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και πάει με άλλο αέρα για τη συνέχεια. Χωρίς αλαζονεία και υπεροπτικές αναφορές όπως τόνισε ο πρωτομάστορας της ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης στην συνέντευξη τύπου… Η ομάδα συνεχίζει την υπερβατική της προσπάθεια με το ίδιο πάθος, την ίδια θέληση και την φιλοσοφία που την καθιερώνει ως ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου!!!».

Exit mobile version