Προσωπική επιλογή του Αλαφούζου ο Παούνοβιτς

Ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε την έκπληξη και φέρνει στον Παναθηναϊκό έναν νέο, φιλόδοξο και παγκόσμιο πρωταθλητή με την εθνική ομάδα νέων της Σερβίας.

Ο Βέλικο Παούνοβιτς είναι, λοιπόν, ο εκλεκτός και αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για τη διαδοχή του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο του τριφυλλιού.

Στο πρόσωπο του Σέρβου τεχνικού, ο Αλαφούζος βλέπει τον άνθρωπο που θα μπορέσει να φέρει εις πέρας το πρότζεκτ που θέλει να τρέξει στον Παναθηναϊκό, με τη δημιουργία μιας ομάδας που θα στηρίζεται στο ταλέντο των δικών της παιδιών και θα μπορεί να σταθεί με αξιώσεις αν όχι άμεσα, από τη νέα αγωνιστική περίοδο, απέναντι στον Ολυμπιακό, κοιτάζοντας τους ερυθρόλευκους στα μάτια, εντός αγωνιστικών χώρων.

Γι’ αυτό και φέρεται αποφασισμένος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να ξεκαθαρίσει απόλυτα τις προθέσεις του προς τους οπαδούς του τριφυλλιού, που είναι αλήθεια πως έχουν παγώσει με αυτή την επιλογή, κυρίως λόγω της απειρίας που παρουσιάζει ο Παούνοβιτς, ο οποίος θα δουλέψει για πρώτη φορά σε σύλλογο.

Ο Αλαφούζος, λοιπόν, είναι αποφασισμένος να στηρίξει με νύχια και με δόντια την επιλογή του αυτή και να προσφέρει το χρόνο που θα χρειαστεί ο νέος προπονητής για να παρουσιάσει τα πρώτα αποτελέσματα της δικής του δουλειάς, που δεν θα είναι άλλη από το να δημιουργήσει τον Παναθηναϊκό του μέλλοντος, βασιζόμενο στα δικά του παιδιά…

Exit mobile version