Παναχαϊκή: Στο χείλος του γκρεμού!

Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής εξέδωσαν ανακοίνωση μιλώντας για πρώτη φορά για τα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ με αποτέλεσμα να γίνονται εξώσεις και αρκετοί να ζουν με δανεικά.

Η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών:

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Παναχαϊκής γνωρίζοντας την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του καλοκαιριού και κατανοώντας τα όποια προβλήματα δημιουργούνταν στην ομάδα από την αλλαγή τόσο στο οργανωτικό όσο και στο οικονομικό σκέλος βάλαμε το συμφέρον της ομάδας πάνω από όλα κάνοντας υπομονή.

«Μετά από τέσσερις μήνες προσπάθειας συνεχίζεται να υπάρχει αυτή η κατάσταση, με αποτέλεσμα να κάνουν εξώσεις στους ποδοσφαιριστές από τα σπίτια τους και να ζουν με δανεικά για να μπορούν να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της ομάδας»

Μετά από τέσσερις μήνες προσπάθειας συνεχίζεται να υπάρχει αυτή η κατάσταση, με αποτέλεσμα να κάνουν εξώσεις στους ποδοσφαιριστές από τα σπίτια τους και να ζουν με δανεικά για να μπορούν να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Με την παρούσα ανακοίνωση θέλουμε να γνωρίζει την αγανάκτησή μας ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας και όλης της πόλης ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Σεβόμενοι την ομάδα και την ιστορία της αλλά και τον κόσμο που αγαπάει την ομάδα εμείς οι ποδοσφαιριστές αποφασίσαμε ομόφωνα ότι θα βρισκόμαστε στο γήπεδο όπου εκεί είναι η πραγματική μας θέση ώστε να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό της ομάδας ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ!».

Exit mobile version