«Εμφραγμα» για Πανσερραϊκό

Ιδανικοί αυτόχειρες οι Σερραίοι, έχασαν την ευκαιρία να «πιάσουν» στην κορυφή τον Αγροτικό Αστέρα, μετά το 2-2 (από 0-2) στον Ακροπόταμο.

Με το… αριστερό άρχισε τη θητεία του στον πάγκο του Πανσερραϊκού ο Ανδρέας Παντζιαράς, αφού οι ερυθρόλευκοι «κλώτσησαν» μεγάλη ευκαιρία να ισοβαθμήσουν στην κορυφή με τον Αγροτικό Αστέρα (παραμένουν στο μείον δυο). Τα «λιοντάρια» ξεκίνησαν με επιθετικούς προσανατολισμούς στον Ακροπόταμο (συνύπαρξη των Γκόγκα-Κωνσταντινίδη-Κράββαρη-Γιαννόπουλου) και βρέθηκαν στο 0-2 απέναντι στον Άρη. Ο Αλέξης Βλάχος όμως, που έκανε ντεμπούτο για τους Καβαλιώτες, τους χάλασε τα σχέδια, με γκολ-μαχαιριά στις καθυστερήσεις με χτύπημα φάουλ (91΄).
Νωρίτερα, στο 12΄ ο Σάκης Γκόγκας έκανε με κεφαλιά το 0-1, σκοράροντας στο ντεμπούτο του, ενώ στο 30΄ ο Βασίλης Κωνσταντινίδης χτύπησε πέναλτι στο δοκάρι του Χατζηνικολή. Ο Κωνσταντινίδης ωστόσο στο 69΄ έκανε το 0-2 για τους ερυθρόλευκους, αν και δυο λεπτά μετά το ματς ξαναπήρε… φωτιά, όταν ο Καραγιαννίδης μείωσε σε 1-2 για τους γηπεδούχους, πριν έρθει η ψυχρολουσία με τον Βλάχο στο φινάλε. Έτσι, οι Σερραίοι έμειναν για δεύτερο ματς χωρίς νίκη και περιμένουν τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.
ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ: Χατζηνικολής, Ρετσίνας, Δρούζας (85′ Κάμπατζης), Τσέπα, Σεφερίδης, Σολακίδης (56′ Φίλων), Βλάχος, Καραγιαννίδης, Δούμπλατζης (71′ Σαουλίδης), Παπαδόπουλος, Αποστολίδης.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Τοπαλίδης, Γαλακτερός, Κασμερίδης, Κατσαβάκης, Τσαούσης, Τσιμίκας Σ. (90′ Γκάγκας), Ρούμπος, Γιαννόπουλος (76′ Κούτλας), Γκόγκας, Κωνσταντινίδης, Κράββαρης (52′ Μπονέρης).

Exit mobile version