Με ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό!

Η τρίτη ήττα του Αστέρα Τρίπολης στη φάση των ομίλων του Europa League αποδείχθηκε και η πιο φαρμακερή.

Οι Αρκάδες πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους αλλά στο τέλος δεν απέφυγαν την ήττα από τη Σπάρτα στην Πράγα με 1-0, χάνοντας κάθε ελπίδα για πρόκριση στους «32» του Europa League.
Η Σπάρτα Πράγας όμως προηγήθηκε από μια στημένη φάση στο 33′ με τον Μπράμπετς. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο άσος της Σπάρτα κέρδισε στον αέρα του Κουρμπέλη ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους. Ο Βεργέτης έδωσε στη συνέχεια εντολή στους παίκτες του να βγουν μπροστά και να ψάξουν το γκολ της ισοφάρισης αλλά μέχρι το 45′ η ομάδα του Αστέρα δεν κατάφερε να γίνει απειλητική. Στην επανάληψη η Σπάρτα έδωσε χώρο στους Αρκάδες οι οποίοι προσπαθούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ, αλλά δυσκολεύονταν στη δημιουργία. Οκτώ λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης η Σπάρτα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κρέισι (δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ πάνω στο Λούι) αλλά ο Αστέρας δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και μοιραία το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.
ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ: Μπίτσικ, Μαρέτσεκ, Μπράμπετς, Κόστα, Χιμπς, Φατάι, Ντότσκαλ (85′ Χόλεκ), Βάκχα, Φρίντεκ (90’+2′ Γιούλις), Κρέιτσι, Λαφάτα (81′ Κονατέ).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (81′ Παντελιάδης), Κουρμπέλης (66′ Δημούτσος), Φούντας (77′ Λανθαρότε), Νίκο Φερνάντες, Μάσα, Γιάννου.

Exit mobile version