ΑΟ Χαλκίδας: Στον… αέρα η ομάδα

Δραματικές είναι οι ώρες που περνάει ο ΑΟ Χαλκίς με την κατάρτιση του ψηφοδελτίου Στούπα να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον αέρα και οι πιθανότητες να μην διεκδικήσει την διοίκηση στη σημερινή γενική συνέλευση να είναι μεγάλες.

Ο λόγος που συμβαίνουν τα παραπάνω είναι οι επιφυλάξεις του Βασίλη Ταρνανά για το οικονομικό που τον οδηγούν εκτός ψηφοδελτίου. Ο πρώην πρόεδρος των «νερατζούρι» ο οποίος είχε αρχικά συμφωνήσει στη συμμετοχή του έκανε πίσω όταν αναλύθηκε το οικονομικό πλάνο, θέτοντας εαυτό εκτός κίνησης το βράδυ της Κυριακής.

Η απόφαση αυτή αλλάζει τα δεδομένα με τον Γιώργο Στούπα πλέον να σκέφτεται σοβαρά την απόσυρση και της δικής του υποψηφιότητας. Οι επόμενες ημέρες είναι πλέον καθοριστικές για το μέλλον της ομάδας και ας ελπίσουμε ότι τελικά το ψηφοδέλτιο Στούπα-Καρυστινού θα κατέβει κανονικά στη σημερινή γενική συνέλευση, έστω και χωρίς τον Βασίλη Ταρνανά στη σύνθεση του. Σε διαφορετική περίπτωση το μέλλον του ΑΟ Χαλκίς είναι εξαιρετικά δυσοίωνο με το ενδεχόμενο διάλυσης της ομάδας να είναι πολύ σοβαρό.

Πηγή: eviagoal.blogspot

Exit mobile version