Πανσερραϊκός: Στάση αναμονής για τις μεταγραφές

Η αλήθεια είναι πως με τα κενά που φάνηκαν στο ρόστερ του Πανσερραϊκού στο πρώτο μισό της σεζόν και με τις αποχωρήσεις που υπήρξαν, αυτό που περίμενε ο κόσμος ήταν μεταγραφές.

Έτσι και αλλιώς η περίοδος ενίσχυσης ξεκίνησε, οι ομάδες της Football League άρχισαν το πάρε-δώσε, ωστόσο οι “κόκκινοι” τηρούν στάση αναμονής. Όλο αυτό το διάστημα έχουν προταθεί πολλοί παίκτες για τις θέσεις στις οποίες χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα αλλά πέρα από κάποιες συζητήσεις δεν έχει γίνει κάποια κίνηση.
Ο Πανσερραϊκός από την στιγμή που δεν του βγήκε να κάνει το κάτι παραπάνω θα διεκδικήσει απλά μία εύκολη παραμονή και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και στην ομάδα θεωρούν πως για να γίνει αυτό αρκεί το υπάρχον ρόστερ με κάποιες καλές προσθήκες, χωρίς όμως να γίνει σπατάλη χρημάτων.
Αυτό που παρακολουθεί με ενδιαφέρον η διοίκηση είναι οι εξελίξεις σε κάποιες ομάδες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, όπως ο Εργοτέλης που μοιάζει να είναι ένα βήμα πριν την αποχώρηση, η Παναχαϊκή που προσπαθεί να κρατηθεί ζωντανή, ο Ολυμπιακός Βόλου και αναλόγως θα κινηθούν τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: serresports.gr

Exit mobile version