Αγροτικός Αστέρας: Αρχηγός ο Στολτίδης

Ο Ιεροκλής Στολτίδης επέστρεψε στο ελληνικό ποδόσφαιρο από άλλο πόστο, διαφορετικό από αυτόν που είχε συνηθίσει ο κόσμος να τον βλέπει.

Πέντε χρόνια μετά την απόφαση του να κρεμάσει τα παπούτσια του, ο παλαίμαχος άσος απέκτησε τον πλήρη έλεγχο του Αγροτικού Αστέρα αναλαμβάνοντας χρέη Γενικού Διευθυντή στην ομάδα του Ευόσμου. Ο ρόλος θα είναι μεταξύ άλλων η διοίκηση του αγωνιστικού τμήματος, η οργάνωση δικτύου σκάουτινγκ, ο εντοπισμός και η αξιολόγηση υποψήφιων μεταγραφικών στόχων.

«Οφείλω στην πρώτη μου τοποθέτηση ως Γενικός Διευθυντής του Αγροτικού Αστέρα να αναγνωρίσω ότι ο κ. Θεοδωρίδης μου δίνει μία σπουδαία ευκαιρία για μία νέα σταδιοδρομία και πρέπει να τον ευχαριστήσω για την τιμή αυτή. Πρόκειται για παράγοντα με αγάπη για το άθλημα και το σύλλογο, με όραμα και μεγάλες φιλοδοξίες. Πιστεύω ότι εδώ μου προσφέρονται οι ιδανικές συνθήκες για να εργαστώ πάνω σε αυτό που αγαπώ, το ποδόσφαιρο, μέσα από ένα πολύ υπεύθυνο πόστο, βάσει στρατηγικής, με συγκεκριμένους στόχους και με την ελευθερία να δουλέψω με τον τρόπο που θέλω. Είναι πολύ σημαντικό ότι η δουλειά μου θα προστεθεί στη σημαντική πρόοδο των προηγούμενων ετών, σε ένα νέο προπονητικό κέντρο που σύντομα θα είναι έτοιμο και κυρίως στη νοοτροπία επαγγελματισμού και ανάπτυξης που έχει γαλουχηθεί αυτός ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια. Είμαι εδώ για να ενισχύσω τον Αγροτικό Αστέρα στην πορεία ανάπτυξης που ήδη διανύει» ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Exit mobile version