Πανσερραϊκός: Τριπλό χτύπημα τα «λιοντάρια»

Πανσερραϊκός: Τριπλό χτύπημα τα «λιοντάρια»

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός.

Ο λόγος για τους Κώστα Αγγελίδη, Αργύρη Μπαρέττα και Αλέξανδρο Παπατζίκο που θα ενισχύσουν τις προσπάθειες των Σερραίων για την επίτευξη της παραμονής..

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Αγγελίδη. Ο παίκτης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο 19χρονος επιθετικός αποτελεί ποδοσφαιριστή που αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του Πανσερραϊκού. Στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Εθνικού Γαζώρου.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αργύρη Μπαρέττα. Ο παίκτης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο 21χρονος επιθετικός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Κ20 της Ξάνθης και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Α.Ο Καβάλας και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Παπατζίκο. Ο παίκτης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Βέροια Κ20, Βέροια, Νίκη Πολυγύρου, Αναγέννηση Επανομής, Εορδαικός 2007, Νίκη Βόλου, ΑΟ Χανιά, και ΟΦΗ».