ΠΑΣ… να του σπάσεις το αήττητο!

O ΠΑΣ Γιάννινα είναι έτοιμος να παίξει για την ιστορία του και για την φανέλα του εν όψει της αυριανής δύσκολης αναμέτρησης με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΣ είναι η μόνη ομάδα που έχει πάρει δύο συνεχόμενες νίκες στην έδρα της με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ΠΑΣ ήθελε όπως και δήποτε την νίκη με τον Ολυμπιακό προκειμένου να εξασφαλίσει την σωτηρία του στο πρωτάθλημα της Superleague την χρονολογία 2013-2014.

Πιο αναλυτικά ο ΠΑΣ στις 6 Απριλίου 2014 στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την 33η αγωνιστική της Superleague κατάφερε να επιβληθεί στην ομάδα των «ερυθρολεύκων» με σκορ 2-0. Για την ομάδα των Ιωαννίνων σκόραραν οι Μιχαήλ και Βίλα. Μάλιστα τα νικηφόρα γκολ της αναμέτρησης που ήταν και τα μοναδικά μπήκαν στα 15 πρώτα λεπτά του αγώνα! Όσο αφορά την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του ΠΑΣ επί του Ολυμπιακού στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων» για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος στις 5 Απριλίου οι Γιαννιώτες επικράτησαν με σκορ 3-1. Μία ιδιαίτερη σημαντική νίκη για την ομάδα των Ιωαννίνων.

Όσον αφορά το αγωνιστικό ο ΠΑΣ προέρχεται από ένα σημαντικό διπλό στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Πετράκης έκανε εξαιρετικό διάβασμα του αντιπάλου, χωρίς ουσιαστικά να απειληθεί η ομάδα του και στο τέλος της αναμέτρησης «έκλεψε» τους τρεις βαθμούς. Πλέον χαμόγελα και ικανοποίηση επικρατούν στην ομάδα, η οποία πηγαίνει με αισιοδοξία και με ανεβασμένη την ψυχολογία της εν όψει της δύσκολης αναμέτρησης με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Από την αντίθετη μεριά ο Ολυμπιακός θέλει να ξεφορτωθεί τους κακούς «δαίμονες» από τα δύο προηγούμενα περάσματά του στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων». Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης για το κύπελλο Ελλάδος βάζοντας 5 γκολ χωρίς να δεχτούν κανένα. Η ομάδα του Ολυμπιακού ουσιαστικά προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου όπου και περιμένει τον Αστέρα για τον τυπικό επαναληπτικό που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Φεβρουαρίου. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το περιθώριο της ξεκούρασης σημαντικών τους ποδοσφαιριστών από την στιγμή που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση.

Επιπλέον ως προς το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος, καθώς νίκησε την Ξάνθη στο «Γεώργιος Καραισκάκης» με σκορ 1-0. Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε με αρκετά προβλήματα και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για να ανοίξουν το σκορ, ενώ από την άλλη μεριά η ομάδα της Ξάνθης δεν φοβήθηκε το ματς, πίεσε τον Ολυμπιακό και έδειχνε ικανή να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα των «ερυθρολεύκων». Στη συνέχεια η ποιότητα που διαθέτουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκαναν την διαφορά στον αγωνιστικό χώρο και έδωσαν τους τρεις βαθμούς συνεχίζοντας αήττητοι.

Αν ο ΠΑΣ Γιάννινα καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα θα είναι η μόνη ελληνική ομάδα, η οποία θα μείνει αήττητη για 3 χρόνια στην έδρα της από την ομάδα του Ολυμπιακού. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η τελευταία ήττα του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι από τον ΠΑΣ και η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει το δικό της ενδιαφέρον και ας ελπίσουμε να δούμε έναν αγώνα ίδιας αξίας με τους προηγούμενους.

Πηγή: joinsports.gr

Exit mobile version