«Πολυβόλο» ο Νέστος με το Κόσμιο (1-5)

Επίδειξη δύναμης η Χρυσούπολη, συνέτριψε εκτός έδρας τους ουραγούς Θρακιώτες με χατ τρικ του Αντώνη Μαχαιρούδη, παίρνοντας διπλό αναρρίχησης.

Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο το Σάββατο, ο Νέστος Χρυσούπολης στο δεύτερο σερί τρίποντο, μετά το διπλό στα Μουδανιά. Με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Μαχαιρούδη, η ομάδα της Καβάλας δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα με τους Θρακιώτες, «καθαρίζοντας» από νωρίς και παίρνοντας διπλό βαθμολογικής… εκτόξευσης. Στο 9΄ ο Δεσύλλας έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους με κοντινό πλασέ και στο 31΄ ο Μαχαιρούδης έκανε το 0-2 για το Νέστο με πλασέ (ασίστ ο Κατράνας). Στο 35΄ ο Τσέκος πέτυχε το 0-3 και στο 45΄ οι γηπεδούχοι απλά πέτυχαν το γκολ της τιμής, με φάουλ του Φωτιάδη (1-3). Η ομάδα του Γιάννη Χατζηιωαννίδη ήταν καταιγιστική και στο δεύτερο μέρος, με τον Μαχαιρούδη να πετυχαίνει δυο γκολ ακόμα, στο 51΄ (πλασέ σε σέντρα του Δεσύλλα) και το 63΄ (φάση-καρμπόν), για το εμφατικό 1-5. Διαιτητής ήταν ο Παρχαρίδης (Δράμας).
ΠΑΟ ΚΟΣΜΙΟΥ: Παπανικολάου, Σιδηρόπουλος, Βαλσάμης, Παναγιωτόπουλος (39′ Καπετάνος), Ζούλης, Κουφιώτης, Φωτιάδης, Μυστρίδης (39′ Λαζίδης), Γεμενετζής, Ζαράκης (70′ Πασχαλίδης), Αετόπουλος.
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Αμουτζάκης, Αϊβάζογλου, Μπουτακίδης (69′ Ασλανίδης), Γαμβρέλης, Παυλακάκης, Μανούκος (66′ Τσάκωνας), Τσέκος, Κατράνας, Μαχαιρούδης, Δεσύλλας, Σαρηγιαννίδης (46′ Εμμανουηλίδης).

Exit mobile version