Οδυσσέας Κορδελιού: «Πέλεκυς» σε Κωτσαρή

Βαριά καμπάνα πέντε αγωνιστικών στον έμπειρο μέσο, τι δηλώνει ο ίδιος για το ρέφερι Βρέσκα, που τον απέβαλε στην Κοζάνη. Έφεση ετοιμάζει η διοίκηση των κυανόλευκων.

Εξοντωτική ποινή πέντε αγωνιστικών επιβλήθηκε στον Κώστα Κωτσαρή. Ο φορμαρισμένος μέσος του Οδυσσέα Κορδελιού, που αποβλήθηκε στην πρόσφατη ισοπαλία στην Κοζάνη από τον Βεροιώτη διαιτητή Βρέσκα, τιμωρήθηκε με βάση το επιβαρυντικό φύλλο αγώνα που συντάχθηκε. Η διοίκηση του Σίμου Βιλανάκη θεωρεί τελείως άδικη μια τέτοια ποινή και ετοιμάζει έφεση, ελπίζοντας σε δικαίωση και μείωσή της. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Κωτσαρή: «Η απόφαση είναι πάρα πολύ αυστηρή με βάση τα όσα έγιναν σε αυτό το παιχνίδι. Ενώ δέχθηκα δεύτερη κίτρινη κάρτα, δε μπορεί μετά να μου επιβάλλουν ποινή πέντε αγωνιστικών. Ο κ. Βρέσκας έκανε το παν για να χάσουμε σε εκείνο το παιχνίδι, ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής. Έγραψε στο φύλλο αγώνα πράγματα που δεν είπα ποτέ. Πάνω στην ένταση του ματς ίσως είπα κάτι παραπάνω, αλλά όχι αυτά που ισχυρίζεται εκείνος. Γι’ αυτό ο αρχηγός μας, Αλέξης Αντωνιάδης, υπέγραψε το φ.α. με επιφύλαξη. Ακόμα και τότε, αυτός ο ρέφερι, που δυστυχώς είναι επικίνδυνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο, του μιλούσε με μεγάλη ειρωνεία, προτρέποντάς του να συμφωνήσει παρά τη θέλησή του!».
Στα αγωνιστικά, για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τη Δόξα Πενταλόφου, ο Θωμάς Βυρζαμάνης δεν υπολογίζει στους επίσης τιμωρημένους Χαριζάνη, Κομνηνάκη και Παπαδόπουλο, αλλά και στους ανέτοιμους Βασιλείου και Κουτσίδη, ενώ ντεμπούτο θα κάνουν οι Σταφυλίδης, Μανώλη και Τσουτσούδης.

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version