Γεωργιάδης: «Προτεραιότητα στη δική μας ομάδα»

Αφοσιωμένος στο στόχο της βελτίωσης παραμένει ο Αγροτικός Αστέρας ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό μην αφήνοντας την κρισιμότητα του αγώνα να επηρεάσει την προετοιμασία του.

Με τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες στις πέντε προηγούμενες αγωνιστικές, οι «σταχυοφόροι» έχουν εγκλωβιστεί στο όριο της ζώνης υποβιβασμού και χρειάζονται άμεσα βαθμούς για να αναρριχηθούν στη βαθμολογία.

Το ευχάριστο είναι ότι η αισιοδοξία έχει επιστρέψει στον Εύοσμο μετά τη στυβαρή εμφάνιση απέναντι στον Α.Ο. Τρίκαλα την περασμένη Κυριακή (ισοπαλία 0-0) και σύμφωνα με τον Κώστα Γεωργιάδη οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα βγάζουν πάθος και ενέργεια καθημερινά στις προπονήσεις.

«Ο στόχος στα αποδυτήρια είναι κοινός και ξεκάθαρος. Κάθε μέρα, κάθε προπόνηση είναι ένας “τελικός” με στόχο να βγούμε από το γήπεδο καλύτεροι και βελτιωμένοι ατομικά και συνολικά. Πριν φτάσουμε στην ώρα του αγώνα πρέπει να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι έχουμε προετοιμαστεί σωστά. Οι βαθμοί που χρειαζόμαστε δεν θα έρθουν επειδή θέλουμε να κερδίσουμε τον Πανσερραϊκό και τους επόμενους αγώνες. Δεν αρκεί η θέληση. Χρειάζεται η προετοιμασία, χρειάζεται η σκληρή δουλειά και γι’ αυτό εμείς αφωσιονόμαστε κάθε μέρα στην προπόνηση και στο πως θα κάνουμε καλύτερη την ομάδα μας»

Στον πρώτο του αγώνα μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, ο Κώστας Γεωργιάδης καθοδήγησε τον Αστέρα σε μία βελτιωμένη εμφάνιση στα Τρίκαλα με στήριγμα ξανά την άμυνα, η οποία κράτησε για ένατη φορά φέτος την εστία της ανέπαφη. Ο νεαρός προπονητής τονίζει ότι αυτές οι επιδόσεις είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και ότι με το ίδιο ομαδικό πνεύμα θα έρθει και η βελτίωση στην επίθεση.

«Οι ποδοσφαιριστές μου έχουν δικαίωμα να αισθάνονται την επιτυχία των φετινών τους αμυντικών επιδόσεων. Δεν αφορά μόνο τους τερματοφύλακες και τους αμυντικούς μας αυτή η επιτυχία. Αφορά όλη την ομάδα, η οποία έχει αλληλυλοκαλύψεις, οργάνωση και πνεύμα ομαδικότητας. Εμείς δουλεύουμε τώρα στο να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα στοιχεία για να βελτιώσουμε την παραγωγικότητα μας στην επίθεση. Δεν πρέπει να πιστέψουμε ότι τα γκολ θα έρθουν από 2-3 παίκτες και ότι η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά αυτούς. Αγωνιζόμαστε μαζί, αμυνόμαστε μαζί, επιτιθόμαστε μαζί»

Εκμεταλλευόμενος και τις νίκες στα χαρτιά από τις αναβληθήσες αναμετρήσεις με Ολυμπιακό Βόλου και Εργοτέλη, ο Πανσερραϊκός πήρε μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» δέκα βαθμών από τις τέσσερις προηγούμενες αγωνιστικές, έχοντας επίσης επικρατήσει του Κισσαμικού εντός έδρας με σκορ 1-0 και έχοντας φέρει ισοπαλία εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης με σκορ 1-1.

Σύμφωνα με τον Κώστα Γεωργιάδη, ο Αγροτικός Αστέρας γνωρίζει τις δυνατότητες του προσεχή αντιπάλου του, αλλά προς το παρόν ασχολείται με τη δική του βελτίωση. Όταν όμως ξεκινήσει ο αγώνας οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν στο μυαλό τους μία σκέψη μόνο: τη νίκη.

«Ο Πανσερραϊκός είναι σύλλογος με μεγάλη ιστορία. Η ομάδα τους έχει ποιοτικούς παίκτες και θέλει να είναι ανταγωνιστική απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Το σημαντικό για εμάς σήμερα και μέχρι την τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα είναι η δική μας ομάδα και πως θα την κάνουμε ακόμα πιο ισχυρή, ώστε όταν παρουσιαστούμε μπροστά στον κόσμο μας την Κυριακή να δείξουμε έτοιμοι, ικανοί και αποφασισμένοι για τους τρεις βαθμούς»

Exit mobile version