Κακός ΠΑΟΚ, καλός Λούκας και 1-0 τον Παναιτωλικό

Για άλλη μία φορά ο ΠΑΟΚ απογοήτευσε με την εμφάνιση του, αλλά πήρε και πάλι αυτό που ήθελε χάρη σε γκολ του Λούκας Πέρεθ στο δεύτερο ημίχρνο.

Μέσα σε ένα κλίμα αποδοκιμασιών για την εμφάνιση από την εξέδρα και αποθέωσης του Γκαρσία που αποχώρησε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η ομάδα του Στέφενς επιικράτησε του Παναιτωλικού στην Τούμπα.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου που νίκησε τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική, δυσκόλεψε και τον «δικέφαλο του Βορρά», αλλά έφυγε τελικά με την ήττα. Το νικηφόρο γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχε ο Λούκας στο 53′ και οι Θεσσαλονικείς μείωσαν τη διαφορά από τον πρώτο Ολυμπιακό στους 7 βαθμούς και περιμένουν στραβοπάτημα των Πειραιωτών που παίζουν με τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Αγρινίου έμεινε στους 24 βαθμούς και στην 8η θέση.

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Λίνο, Σκόνδρας, Τζαβέλας, Βίτορ, Λαζάρ, Μαντούρο (58 Βούκιτς), Κατσουράνης, Στοχ (80′ Γεωργιάδης), Λούκας, Σαλπιγγίδης (64′ Αθανασιάδης)

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Καλί, Κούσας, Μπικέι, Τζούνιορ (60′ Μπούντιμιρ), Γοδόι (79′ Μύγας), Σφακιανάκης, Θεοδωρίδης (69′ Νταλμά), Μπακάκης, Καμαρά

Exit mobile version