Τσαφ-τσουφ το τρένο της ΑΕ Σπάρτη! (photo)

Με «σπασμένα τα φρένα» η ΑΕ Σπάρτη οδεύει προς τη Football League.

Η μεγάλη νίκη επί του Παναρκαδικού σε συνδυασμό με τη συντριβή του Παναργειακού από την Καλαμάτα μέσα στο Άργος διατήρησαν τους Κυπελλούχους Λακωνίας μόνους στη κορυφή του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και στο +3 από τους «λύκους».

Οι Σπαρτιάτες έχουν ένα αγώνα λιγότερο, καθώς εκκρεμεί η αναμέτρηση με τον Κανάρη στη Χίο, ωστόσο τίποτα δεν μοιάζει ικανό να τους σταματήσει από την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, μετά από απουσία δυο δεκαετιών.
Μετά το τέλος του ντέρμπι στο Δημοτικό Στάδιο οι οργανωμένοι οπαδοί «ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ» αποτύπωσαν με τον καλύτερο τρόπο την πορεία της ομάδας, σε ένα σκίτσο που ετοίμασαν και ανήρτησαν στην επίσημη σελίδα τους. Σε αυτό εικονίζεται ο πρόεδρος του Παναργειακού Ιωσήφ Μερτύρης να βάζει την ΑΕ Σπάρτη στις ράγες για τη Football League, με οδηγό τον μεγάλο υποστηρικτή Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος έβαλε την ομάδα της Λακωνίας στο ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας και έχει κάνει τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους να παραμιλάνε με την απόδοση της ομάδας. Πίσω από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο βρίσκεται ο Σωτήρης Αντωνίου που έχει βάλει το δικό του λιθαράκι στην φετινή εκπληκτική πορεία.

Και το τρένο της ΑΕ Σπάρτη μόλις σφύριξε προς τη Football League:

Exit mobile version