«Παναγιώτη η ΑΕ Σπάρτη είναι δίπλα σου»

Τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση στον Παναγιώτη Σταμογιάννο, ο οποίος τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Παναρκαδικό, εξέφρασε η διοίκηση της ΑΕ Σπάρτη.

Η διοίκηση των Κυπελλούχων Λακωνίας βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του άτυχου μέσου που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκο με την ευχή να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει δριμύτερος στην αγωνιστική δράση. Δίπλα του βρίσκονται επίσης το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Σπάρτη οι οποίοι πιστεύουν πως θα βγει πολύ σύντομα νικητής από αυτή την περιπέτεια του. Ο Σταμογιάννος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην Αθήνα και σύντομα θα ξεκινήσει αποθεραπεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Σπάρτη:

«Το ΔΣ της ΑΕ Σπάρτη, το τεχνικό επιτελείο και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν τις πιο θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Παναγιώτη Σταμογιάννο και εύχονται την γρήγορη επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας υποβλήθηκε σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση στην Αθήνα και σύντομα θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο νεαρός μέσος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Παναρκαδικό και οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκο. Παναγιώτη θα τον νικήσεις κι αυτόν τον αγώνα. Ως αγωνιστής τόσα χρόνια στα γήπεδα είμαστε σίγουροι πως θα καταφέρεις να βγεις ξανά νικητής. Είμαστε δίπλα σου και πιστεύουμε πως η περιπέτεια αυτή θα ξεπεραστεί ομαλά το ταχύτερο δυνατόν».

Exit mobile version