Παναχαϊκή: Στο τιμόνι ο Τσιριμπής ακόμα και στη Γ’ Εθνική

Ο Ποτσής Τσιριμπής έκανε τον οικονομικό απολογισμό στην Παναχαϊκή ενώ τόνισε για μια ακόμη φορά πως δεν θα φύγει από την ομάδα ακόμα κι αν πέσει στη Γ’ Εθνική.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη», ο Τσιριμπής παρουσίασε τα εξής έξοδα:

Προκαταβολές συμβολαίων: 85.000
ΠΓΕ: 15.000
Παμπελοποννησιακό (Δήμος): 10.000
Πρόστιμα: 45.000
Εγγυητική: 25.000
Διαμονές παικτών: 35.000
Έργα Αγυιάς: 12.000
Διαιτησίες: 35.000
ΙΚΑ-Εφορία: 50.000
Μισθοδοσία παικτών: 70.000
Προπονητικό τιμ: 20.000
Δόσεις συμβολαίων: 65.000
Γραφεία-Υπάλληλοι: 15.000
Παλιές οφειλές: 80.000

Μεταξύ άλλων ο παράγοντας των «κοκκινόμαυρων υποστήριξε:

«Έχουμε ευθύνη στην ομάδα και πρώτος εγώ, αλλά παραμυθιάστηκα από την πόλη. Κάποιοι δεν περίμεναν ότι θα αντέξω αλλά εγώ αντέχω. Και να σας πω και κάτι; Η ομάδα και να υποβιβαστεί στην Γ΄ εθνική, εγώ θα την έχω πάλι και δεν πρόκειται να φύγω». Παραδέχτηκε ακόμα ότι του έγινε κρούση για την ΠΑΕ, αλλά όπως είπε: «Κάποιος μου ζήτησε τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ, όμως χωρίς να εκπροσωπεί κάποιον και χωρίς όνομα εγώ δεν δίνω τίποτα», ενώ σε άλλα σημεία ανέφερε:

– «Εγώ έστησα την ομάδα το καλοκαίρι και τώρα το πληρώνω».
– «Ορισμένοι θέλουν να υποβιβαστεί η Παναχαϊκή στην Γ΄ Εθνική».
– «Έχουν μείνει 3 τελικοί για την παραμονή και όσοι αγαπούν την ομάδα πρέπει να το δείξουν».
– «Όλοι μου έλεγαν ότι πρέπει να φύγει ο Κούγιας και θα υπάρχουν στο γήπεδο 6 και 7 χιλιάδες κόσμος».
-«Αν κάποιοι έχουν αδικηθεί, αυτοί είναι οι μικροί».
-«Για την διοίκηση που έχει παίκτες που πεινάνε, να πούμε ότι το υπόλοιπά μας από Ιανουάριο-Φεβρουάριο είναι 12.000 ευρώ».

Σχετικά με τη μη έκδοση των δελτίων αναφέρθηκε ότι υπήρχαν εκκρεμότητες σε ΙΚΑ και Εφορία. Και για την Αγυιά ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Νίκος Ράπτης είπε: «Υπάρχουν γραφειοκρατικά και οικονομικά ζητήματα που έχουν καθυστερήσει την επιστροφή μας. Ψάχνουμε να βρούμε τα οικονομικότερα υλικά και επιπλέον απομένουν ορισμένες εργασίες. Πιστεύω πως είναι πιθανό στο επόμενο παιχνίδι από τα Χανιά, να αγωνιστούμε στην Αγυιά αλλά χωρίς τίποτα να είναι σίγουρο».

Στο πάνελ βρέθηκαν ακόμα οι Πέδρο, Γιώργος Λαμπρόπουλος. Ο Πορτογάλος παραδέχτηκε ότι ο στόχος της σωτηρίας είναι δύσκολος, αλλά όλοι θα δώσουν τα πάντα για τη σωτηρία. Ο δεύτερος από την πλευρά του είπε: «Υπάρχουν εκκρεμότητες ωστόσο δεν είναι μεγάλες και σε καμία περίπτωση δεν πεινάμε».

Πηγή: gnomip.gr

Exit mobile version