«Ντόπαρε» τους παίκτες ο Στράμα!

Ο Ιταλός τεχνικός, Αντρέα Στραματσόνι, από τότε που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, συνηθίζει να μιλά στους παίκτες, προσπαθώντας να τους τονώσει το ηθικό.

Άλλες φορές τετ-α-τετ με τον παίκτη που το έχει πράξει με Πράνιτς, Μπεργκ και Εσσιέν και άλλες φορές απευθυνόμενος προς όλους τους παίχτες.
Στη προπόνηση της Τετάρτης, ο Αντρέα Στραματσιόνι μίλησε στους παίκτες για το Κυριακάτικο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό. Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι το μόνο αποτέλεσμα για τους πράσινους είναι η νίκη και πως οφείλουν να βγάλουν και το ανάλογο πάθος που αρμόζει σε τέτοια ματς. Επίσης, τους τόνισε να βρίσκονται σε ηρεμία, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και να μην αντιδρούν στα σφυρίγματα του διαιτητή.
Να προστεθεί, ότι αυτές τις μέρες κυκλοφορεί στην Ιταλική πιάτσα το όνομα του Ιταλού τεχνικού των πρασίνων για τον πάγκο της Αταλάντα. Ο προπονητής του ιταλικού συλλόγου, Έντι Ρέγια, φαίνεται πως δε θα συνεχίσει στο πηδάλιο του ιταλικού συλλόγου και ο «Στράμα» θεωρείται ως ο ιδανικός αντικαταστάτης. Να θυμίσουμε ότι ο Στραματσιόνι έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, έως το Καλοκαίρι του 2017. Και σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να φύγει από την Ελλάδα και να επιστρέψει στην Ιταλία.

Επιμέλεια: Χάρης Σπυρόπουλος

Exit mobile version