Ούτε στο Champions League!

Πέμπτη σήμερα και η βραδιά έχει Europa League που μόνο κύπελλο κυπελλούχων δε θυμίζει.

Κι αυτό διότι τα σημερινά ματς θυμίζουν αγωνιστική Champions League. Αν αναλογιστούμε δε τα ονόματα των ομάδων που συμμετέχουν στο θεσμό, κατανοούμε τη βαρύτητα που φέρει φέτος η συγκεκριμένη ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Τα πρώτα τέσσερα ματς ξεκινούν στις 8 και το μενού περιλαμβάνει, Βασιλεία – Σεβίλλη, Φενερμπαχτσέ – Μπράγκα, Σαχτάρ – Άντερλεχτ και το ένα από τα δύο μεγάλα ματς της βραδιάς, Ντόρτμουντ – Τόττεναμ. Τόσο η Ντόρτμουντ όσο και η Τόττεναμ έχουν δείξει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο τη φετινή χρονιά και στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη. Γι’ αυτό και οι ποδοσφαιρόφιλοι περιμένουν ένα ματς με υψηλό θέαμα, το οποίο θεωρείται αμφίρροπο.
Τα υπόλοιπα τέσσερα ματς αρχίζουν στις 10 και 5 με τη Μπιλμπάο να υποδέχεται τη Βαλένθια, τη Βιγιαρεάλ που απέκλεισε τη Νάπολι να υποδέχεται τη Λεβερκούζεν του τραυματία Παπαδόπουλου, τη Σπάρτα Πράγας να αγωνίζεται με τη Λάτσιο, ενώ τελευταίος και πιο δυνατός αγώνας, κρίνεται αυτός της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και οι δύο αγγλικές ομάδες δεν κάνουν και τη καλύτερη φετινή χρονιά, αλλά το ιστορικό υπόβαθρο που «κουβαλούν», καθιστά το ματς ένα βαρυσήμαντο ευρωπαϊκό ραντεβού.

Επιμέλεια: Χάρης Σπυρόπουλος

Exit mobile version