Δίνει Πογκμπά για τρεις!

Έτοιμη να υποκύψει στη πώληση του Πολ Πογκμπά το Καλοκαίρι φέρεται να είναι η Γιουβέντους, ύστερα από τέσσερα χρόνια διαμονής του στη πόλη του Τορίνο.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, “Tuttosport, η Γιουβέντους προτίθεται να παραχωρήσει τον Γάλλο άσο σε μία εκ των Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμαίν και Τσέλσι. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ο παίχτης στη Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Τορίνο κοστολογεί τον Πογκμπά στα 100 εκατομμύρια ευρώ, ένα εξαιρετικά υψηλό ποσό.

Βέβαια, από τη πώληση του Γάλλου σούπερ σταρ η Γιουβέντους μόνο χαμένη δε θα βγει, καθώς με τα λεφτά που θα εισπράξει, θα προχωρήσει στην αγορά τριών πρωτοκλασάτων παιχτών, καθιστώντας, έτσι, ισχυρότερο το ρόστερ της ομάδας. Τα ονόματα που ακούγονται, είναι αυτά των Ίσκο της Ρεάλ Μαδρίτης, Καβάνι της Παρί και Βίτσελ της Ζενίτ.

Ο Ίσκο είναι απογοητευμένος στους Μαδριλένους, καθώς δεν παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής, παρά τις 12 ασίστ που έχει μοιράσει σε 32 παιχνίδια φέτος. Ο Καβάνι έχει κι αυτός με τη σειρά του τάσεις φυγής από τους Παριζιάνους, ενώ ο Βίτσελ θα ταίριαζε ιδανικά στο κέντρο της Γιουβέντους, σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Επιμέλεια: Χάρης Σπυρόπουλος

Exit mobile version