Παναχαϊκή: Φημολογίες για επενδυτικό ενδιαφέρον!

Σενάρια που αναπτύσσονται στην πόλη της Πάτρας θέλουν ενδιαφερόμενους από δυο πλευρές να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στην Παναχαϊκή και να ετοιμάζουν κρούση!

Εβδομάδα εξελίξεων είναι αυτή που ξεκίνησε για την Παναχαϊκή η οποία την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί να απολογηθεί στον αθλητικό δικαστή για την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής και μέχρι τότε η διοίκηση θα πρέπει να έχει καλύψει όλες τις εκκρεμότητες και να εκδώσει νέα εγγυητική που θα σημαίνει την επιστροφή του πιστοποιητικού συμμετοχής.

Στο μεταξύ, αν και η χρονική περίοδος είναι ιδιαίτερη κρίσιμη για το μέλλον της φετινής Παναχαϊκής, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες μέρες έχει φουντώσει το ενδιαφέρον επιχειρηματιών για την πατρινή ΠΑΕ.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο Ποτής Τσιριμπής είχε επιβεβαιώσει πως ένας δικηγόρος έκανε κρούση στην πατρινή ομάδα σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία χωρίς όμως να υπάρξει συνέχεια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν δυο πυρήνες επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται, ο ένας αποτελείται από μια ομάδα επιχειρηματιών από την Αθήνα η οποία το τελευταίο διάστημα διακριτικά ψάχνει στοιχεία για τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ και ανάλογα από το αποτέλεσμα της έρευνας ενδέχεται να χτυπήσει την πόρτα της διοίκησης.

Επίσης, άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως και άλλος επιχειρηματίας που έχει καταγωγή από την Πάτρα έχει δείξει ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα για να ασχοληθεί με την ιστορική ομάδα, ωστόσο και στις δυο περιπτώσεις το ενδιαφέρον είναι μέχρι στιγμής φιλολογικό και δεν έχει πάρει επίσημη μορφή ώστε να υπάρξει πρόταση στην νυν διοίκηση της Παναχαϊκής και οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν θα υπάρξουν εξελίξεις.

Πηγή: mikriliga.com

Exit mobile version