Βγάζει διαβατήρια ο Πανιώνιος, 1-1 με ΠΑΣ Γιάννινα

Με άψογο πλασέ του Καραμάνου στο 84΄ ο Πανιώνιος έγραψα το 1-1 στους Ζωσιμάδες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με το οποίο η ομάδα της Νέας Σμύρνης διατηρεί το προβάδισμα για την κατάληψη της 5ης θέσης.

Αυτοί που χαμογέλασαν πρώτοι πάντως ήταν οι Ηπειρώτες που ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ με μια εξαιρετική έμπνευση του Ίλιτς (23′).
Ο Σέρβος είδε τον Διούδη να μη βάζει παίκτες στα δοκάρια και να είναι έξω από την εστία του. Έτσι κι αυτός εκτέλεσε το κόρνερ απευθείας, με την μπάλα να σκάει πριν της τελικής γραμμής και να καταλήγει στα δίχτυα. Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Μανιάς στο 76′ και Ρισβάνης στο 78′, αμφότεροι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Περιστερίδης, Λίλα, Μανιάς, Ναδάλες (90′ Γιάκος), Ακόστα, Καρανίκας, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Ίλιτς (90′ Ηλιάδης).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:Διούδης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης (64′ Χαλκιαδάκης), Μπακασέτας, Καθάριος (59′ Τζανδάρης), Μασούρας (46′ Ανσαριφάρντ), Καραμάνος.

Exit mobile version