Δεν επαναπαύονται οι «Πράσινοι»

Μπορεί η εβδομάδα που διανύουμε να είναι αφιερωμένη σε φιλικά Εθνικών Ομάδων, ενόψει Euro,  η προετοιμασία, όμως, του Παναθηναϊκού στο Κορωπί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος δεν σταματά.

Το τριφύλλι, ύστερα από τη φιλική νίκη εναντίον του Πανιωνίου τη Παρασκευή με σκορ 4-1, ξεκίνησε τη προετοιμασία για το Κυριακάτικο ματς με τη Βέροια. Στη προπόνηση της Δευτέρας, ο Στραματσόνι επικεντρώθηκε στη τακτική της ομάδας, ενώ ακολούθησε ένα οικογενειακό διπλό.

Από τις προπονήσεις απόντες ήταν οι Μπεργκ, Αμπέντ, Λουντ, Ευαγγέλου, Αγγελόπουλος και Λάμπρου, καθώς έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους Ομάδες, ενώ ο Μολέδο, λόγω του τραυματισμού του στο ματς με τον Ηρακλή, και ο Τελάντερ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ιταλός τεχνικός εναντίον της ομάδας της Ημαθίας, μπορεί να είναι ακόμα πολύ νωρίς για να αποκαλυφθεί, αλλά φαίνεται ότι ο Γιούρι Μαμούτε θα έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει βασικός για πρώτη φορά σε επίσημο ματς των πρασίνων. Ο Βραζιλιάνος φορ, έπαιξε βασικός στο φιλικό κόντρα στον Πανιώνιο και πέτυχε τα 2 από τα 4 γκολ, κλέβοντας τις εντυπώσεις και αναμένεται να επιβραβευτεί γι’ αυτό.

Η επόμενη προπόνηση των Πρασίνων είναι προγρμματισμένη για σήμερα (29/3) στις 11 το πρωί.

Επιμέλεια: Χάρης Σπυρόπουλος

Exit mobile version