ΑΕ Σπάρτη: Πέντε «τελικοί» πριν τη Football League!

Αποστολή εξετελέσθη στη Χίο για την ΑΕ Σπάρτη, η οποία βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην κατάκτηση της ανόδου στη Football League.

Το διπλό των Κυπελλούχων Λακωνίας στην έδρα του Κανάρη με 2-1 αύξησε τη διαφορά από τον δεύτερο Παναργειακό στους έξι βαθμούς και η… πόρτα της Football League ξεκλείδωσε!

Απομένουν, ωστόσο, πέντε «τελικοί» μέχρι να μπει μέσα η ΑΕ Σπάρτη και ο Σωτήρης Αντωνίου ξεκίνησε από χθες την προσγείωση των παικτών στην σκληρή πραγματικότητα. Στις αγωνιστικές που απομένουν θα υποδεχτεί τον Βύζαντα Μεγάρων και την Καλαμάτα ενώ στο πρόγραμμα υπάρχουν τρεις επικίνδυνες αποστολές εκτός έδρας.

Στη Μανωλάδα κόντρα στην τοπική Δόξα, στο Λουτράκι απέναντι στην ομώνυμη ομάδα και στο Άργος την τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τον βασικό συνδιεκδικητή του τίτλου, Παναργειακό.

Χρόνος για χάσιμο πάντως δεν υπάρχει μιας και ακολουθεί την Κυριακή η αναμέτρηση με τον Βύζαντα Μεγάρων. Γι’ αυτό και η αποστολή μόλις έφτασε το πρωί της Πέμπτης στη βάση της από τη Χίο κατευθύνθηκε στο Δημοτικό Στάδιο για χαλάρωμα. Όσοι δεν ακολούθησαν την ομάδα στο νησί, προπονήθηκαν σε εντατικούς ρυθμούς όπως και ο Χαλίλι, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και την Κυριακή αναμένεται να πάρει θέση «μάχης».

Exit mobile version