Δόξα Δράμας: «Μπλόκο» σε Ετόφ

Δε συναινούν οι «Μαυραετοί» στη φυγή του Βούλγαρου φορ για τον Πανελευσινιακό. Η προϋπόθεση για την απόκτηση Καρασαλίδη και η αναμονή για το δελτίο Μοσχάκη.

Με έκπληξη αντιμετώπισαν στη Δόξα Δράμας την είδηση της συμφωνίας του Πανελευσινιακού με τον Γιορντάν Ετόφ, αφού ο υψηλόσωμος Βούλγαρος φορ, που ξεκίνησε βασικός στα περισσότερα ματς, υπολογίζεται από τον Κώστα Βασιλακάκη και «δένεται» με συμβόλαιο. «Πράγματι ο παίκτης μας ζήτησε να φύγει, αλλά του είπαμε ότι αυτό θα γίνει μόνο αν μας φέρει πρόταση από ομάδα. Έχει συμβόλαιο και τον υπολογίζουμε» σχολιάζουν επιτελείς των «Μαυραετών», με το θέμα να παραμένει ανοιχτό. Άλλωστε, οικονομικές δυνατότητες για πολλές μεταγραφές δεν υπάρχουν, ενώ αξιόπιστη λύση για την κορυφή στη γραμμή κρούσης είναι μόνο ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, που είναι στρατευμένος.
Όσο για το θέμα της έλευσης του Αριστοτέλη Καρασαλίδη, στη Δόξα επιβεβαίωναν ότι ο Άρης τους τον πρότεινε για παραχώρηση με υποσχετική, αλλά και ότι τους αρέσει ο νεαρός στόπερ. Η «γραμμή» όμως των Δραμινών είναι ότι δεν θέλουν δανεικούς και έτσι αν μόνο αν οι κίτρινοι δεχθούν να τον παραχωρήσουν ως ελεύθερο, μπορεί να «περπατήσει» το θέμα. Εξάλλου, μετά τη φυγή των Μιλένκοβιτς, Λιαπάκη, Χατζηλιάδη και Μουρατίδη, μοναδική εκκρεμότητα για νέα αποδέσμευση είναι το «διαζύγιο» με τον στρατευμένο Μπαλή.
Τέλος, την Παρασκευή αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της έκδοσης δελτίου στον Γιώργο Μοσχάκη, πιθανότατα θετικά, ώστε ο έμπειρος μέσος να κάνει ντεμπούτο στον εντός έδρας αγώνα με τον Τύρναβο (θα λείψει μόνο ο τραυματίας Αμανατίδης).

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version