Παναιτωλικός: Ο μεταγραφικός σχεδιασμός ξεκίνησε!

Μετά την συμφωνία με τον Μαντζουράκη στον Παναιτωλικό άπαντες στρέφονται, σε συνεργασία μαζί του, για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Όπως γίνεται κάθε χρόνο θα έχουμε αποχωρήσεις αλλά και προσθήκες. Σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές δεν αναμένεται να δούμε μεγάλες αλλαγές και ο βασικός κορμός αναμένεται να παραμείνει.

Αρχικά, όσο αφορά της αποχωρήσεις αναμένεται να είναι σίγουρα τρεις. Αρχικά ο Ρουσκουσέδα που ποτέ δεν ικανοποίησε, ενώ παράλληλα έχει και μεγάλο συμβόλαιο , αναμένεται να αποχωρήσει. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Στεφανάκο που πλέον δεν έχει θέση στο ροστερ αλλά και τον Κάπελ. Ο τελευταίος φεύγει μετά από δική του απόφαση που είναι γνωστή εδώ και μήνες.

Αβέβαιο είναι και το μέλλον του Κόρσιενς που τον Ιανουάριο ο Παναιτωλικός ήθελε να τον αποδεσμεύσει αλλά δεν βρέθηκε λύση. Έχει συμβόλαιο ακόμη ένα χρόνο με την ομάδα αλλά όλα δείχνουν ότι θα γίνει προσπάθεια να αποδεσμευτεί.

Στην συνέχεια ο Παναιτωλικός προσανατολίζεται στο να κρατήσει τον Μαρκόβσκι αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τα λεφτά που θα ζητήσει. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι τα καναρίνια, ανεξάρτητα από την προσθήκη του Μαρκόβσκι, θα αποκτήσουν ακόμη έναν επιθετικό.

Τέλος υπάρχουν περιπτώσεις όπως αυτές του Μύγα και του Ουάρντα που αν υπάρξουν ικανοποιητικές προτάσεις αναμένεται να πουληθούν! Μιλάμε όμως για περιπτώσεις που το μέλλον τους θα εξαρτηθεί το καλοκαίρι.

Πηγή: Panaitolikos1926.GR

Exit mobile version