Ιωνικός: Αποχώρησε ο Παναγιώτης Σκαφτούρος

Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Παναγιώτης Σκαφτούρος που υπέβαλλε την παραίτησή κι αποτελεί πλέον παρελθόν από τις τάξεις του συλλόγου, έχοντας συντελέσει τα μέγιστα στην φετινή δύσκολη σεζόν από το νέο αυτό πόστο που είχε αναλάβει.

Χαρακτηριστικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:
«Ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε ο πρόεδρος μας κ. Παλαιοχωρίτης, δηλώνω πως παραιτούμαι από την θέση του Γενικού Αρχηγού και θέλω να τον ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου καθώς πιστεύω ότι κατακτήσαμε τον δύσκολο στόχο που είχαμε θέση, σε μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή της ομάδας, Μαργαρίτη Χατζηαλέξη και όλους τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία που είχαμε.
Δεν λέω αντίο στην ομάδα καθώς θεωρώ τον εαυτό μου στρατιώτη του Ιωνικού κι όταν μου ξαναζητηθεί να βοηθήσω θα δηλώσω “παρών”.
Τέλος, ευχαριστώ τον κόσμο του Ιωνικού που με στήριξε και από αυτή την θέση κι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ομάδα να βρει τον δρόμο της και να επιστρέψει εκεί που αρμόζει στην ιστορία της, στην Superleague!».

Exit mobile version