Δεν χάνει το αήττητο ο Παναιτωλικός, 3-1 τον Πανθρακικό

Ούτε αυτή τη φορά έσπασε το αήττητο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, παρ’ όλο που ο Πανθρακικός ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα.

Μόλις στο 4′ η ομάδα της Κομοτηνής άνοιξε το σκορ με τον Εμπόου και είχε ευκαιρίες με τους Τζάνη και Ιγκόρ για να πετύχει και δεύτερο. Η πρώτη φορά που απείλησαν στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν στο 44′, όταν και ο Γκόλιας δεν κατάφερε να νικήσει τον Σέρεμετ.

Στο δεύτερο μέρος όμως ανέλαβε δράση ο εκπληκτικός στο ματς Γιώργος Θεοδωρίδης και τα πράγματα άλλαξαν. Στο 53′ ισοφάρισε με συρτό σουτ, ενώ στο 83′ έκανε την ολική ανατροπή στο σκορ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Νταλμά διαμόρφωσε το τελικό 3-1, βάζοντας τέλος στις όποιες ελπίδες της ομάδας του Μάντζιου για ισοφάριση.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκόλιας (65′ Γκόλιας), Κούσας, Καμαρά, Θεοδωρίδης, Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Γκάλο, Μπούντιμιρ (78′ Μπόγιοβιτς), Μπακάκης, Μπικέι

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Τζάνης, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Μακρυδημήτρης (85′ Μολίνα), Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Ιγκόρ (56′ Χασομέρης)

Exit mobile version