Πιερικός: Σενάρια για Κάλας

Πιερικός: Σενάρια για Κάλας

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού Αρη θέλει να επενδύσει στο ποδόσφαιρο και φαίνεται ότι η επιθυμία του αυτή μόνο απαρατήρητη.

Ο Αλεξ Κάλας έχει έναν χρόνο περίπου να ασχοληθεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει σε αυτό.

Είναι δεδομένη η επιθυμία του, όπως και του αδελφού του, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, να επενδύσουν στο άθλημα, αλλά δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο σε ποια ομάδα. Μπορεί οι ίδιοι να επιθυμούν τον Άρη, αλλά υπάρχουν κι άλλοι σύλλογοι που ενδιαφέρουν αλλά και ενδιαφέρονται για μια επένδυση. Η μία είναι ο Απόλλων Καλαμαριάς, που ψάνει έναν οικονομικά δυνατό παράγοντα και ήδη διοικητικοί αλλά και εξωδιοικητικοί παράγοντες έχουν έρθει σε διάφορες επαφές.

Σε επαφή με την οικογένεια Κάλας πάντως φέρεται να βρίσκονται και εκπρόσωποι ακόμη δύο συλλόγων: Του Πανσερραϊκού, με τον οποίο ο Αλεξ Κάλας είχε «φλερτάρει» και στο παρελθόν, αλλά και του Πιερικού. Όπως και να έχει, η επιστροφή του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία στο ποδόσφαιρο θεωρείται δεδομένη."

πηγή: metrosport.gr