Φωκικός: Κάτι… κινείται στον Φωκικό

Την Πέμπτη (5/5) στις 8μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των μελών του απερχόμενου ΔΣ στα γραφεία της ΕΠΣ Φωκίδας.

Το 2016 δεν βρήκε στους αγωνιστικού χώρους τον Φωκικό. Τα σοβαρά διοικητικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο ιστορικός σύλλογος, τον έθεσαν εκτός πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο, ακριβώς με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Στις 20 Δεκεμβρίου οι «κυανόλευκοι» παρατάχθηκαν για τελευταία φορά σε αγωνιστικό χώρο, αντιμετωπίζοντας στη Νέα Αγχίαλο τον Πύρασο, για να ακολουθήσει η αποχώρησή τους, παρά το γεγονός ότι έγιναν ορισμένες φιλότιμες προσπάθειες ώστε να βρεθεί λύση και να οδηγηθεί η ομάδα σε ένα αξιοπρεπές φινάλε. Η συμφωνία με τον Στέλιο Βραδέλη χάλασε πριν καλά-καλά επιτευχθεί, γεγονός που ανάγκασε τους ανθρώπους του Φωκικού να βάλουν προσωρινά… λουκέτο!

Τις τελευταίες μέρες, ωστόσο, παρατηρείται κινητικότητα στην Άμφισσα. Ήδη, μάλιστα, έχει προγραμματιστεί συνάντηση των μελών της απερχόμενης διοίκησης για την προσεχή Πέμπτη στις 20:00 στα γραφεία της ΕΠΣ Φωκίδας. Εκεί θα γίνουν οι πρώτες συζητήσεις για την αυριανή μέρα του Φωκικού, ενώ θα βολιδοσκοπηθούν οι προθέσεις προσώπων, που θα μπορούσαν να συνδράμουν στη νέα προσπάθεια.

Επιθυμία των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, είναι να συσταθεί μία επιτροπή που θα οδηγήσει τον σύλλογο σε Γενική Συνέλευση, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία ενός διοικητικού συμβουλίου που θα αναλάβει την ευθύνη να οδηγήσει των Φωκικό στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Φωκίδας. Το ιδανικό θα ήταν μέσα στον Ιούνιο να υπάρξει νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα δρομολογήσει τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν, με βασικό μέλημα να δοθεί έμφαση στις ακαδημίες, τις οποίες είχε εγκαταλείψει τα τελευταία χρόνια ο Φωκικός.

home

Exit mobile version