Ατρόμητος: Ο «αιώνια έφηβος» Νίκος Λαζαρίδης συνεχίζει στο Περιστέρι

Ατρόμητος: Ο «αιώνια έφηβος» Νίκος Λαζαρίδης συνεχίζει στο Περιστέρι

Η Ατρόμητος ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Νίκο Λαζαρίδη.

Ο έμπειρος άσος βρέθηκε χθες στα γραφεία της ομάδας, αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωσης και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος που η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα και θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο. Δεν είχα κανένα απολύτως ενδοιασμό, θέλαμε και οι δύο πλευρές να συνεχίσουμε την συνεργασία μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο και τον προπονητή μου Τραϊανό Δέλλα που έδειξαν ότι με εμπιστεύονται. Κι εγώ θα προσπαθήσω να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη.

Να ευχαριστήσω επίσης θερμά και τους φιλάθλους μας γιατί από το 2012 που βρίσκομαι στο Περιστέρι δείχνουν συνεχώς την αγάπη τους προς το πρόσωπό μου. Θέλω πάρα πολύ να τους πω να είναι υπερήφανοι για τον Ατρόμητο και να συνεχίσουν να στηρίζουν όσο μπορούν περισσότερο την ομάδα.

Φέτος η πορεία μας μπορεί να μην ήταν αυτή που θέλαμε όμως έγινε μια μεγάλη προσπάθεια και αντιδράσαμε καλά στο τέλος της περιόδου. Οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί. Ο Ατρόμητος είναι μεγάλη ομάδα και πάντα βάζει υψηλούς στόχους. Γι' αυτό και θα ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά με νέα όνειρα και φιλοδοξίες».