Πέτρος Δημητρίου: «Δεν είμαι προπονητής του Βύζαντα»

Απίστευτο και όμως ελληνικό, μετά την ήττα 2-0 από το Φωστήρα, ο Πέτρος Δημητρίου ξεκαθάρισε σε όλους ότι δεν έχει αναλάβει το Βύζαντα Μεγάρων.

Άλλη μια αναμέτρηση δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα για τους Μεγαρείς, οι οποίοι ηττήθηκαν 2-0 από το Φωστήρα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η είδηση όμως δεν είναι αυτή, αφού εξ’ αρχής το έργο ήταν δύσκολο κόντρα σε μια σαφώς ανώτερη ομάδα.

Η είδηση είναι ότι ο Δημητρίου απαρνήθηκε το ρόλου του τεχνικού, στον πάγκο του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Ο ρόλος της παρουσίας μου στην ομάδα είναι συμβουλευτικός. Δεν έχω κάνει συμβόλαιο και δεν θα κάνω αν μέσα στην εβδομάδα δεν εξασφαλιστούν ενημερότητες, ώστε να ενισχυθεί η ομάδα και να έχει κάποιες ελπίδες να σωθεί. Τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα κάνουν μεγάλη προσπάθεια, είναι όλοι από την Κ-19 και αν δεν ενισχυθούν με κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας.

Μια προπόνηση έκανα με την ομάδα την Πέμπτη, είδα τους έντεκα ποδοσφαιριστές που υπήρχαν και ξέρουμε πως τους λείπει η εμπειρία. Αυτό που με οδήγησε στα Μέγαρα είναι το συναίσθημα, αφού έχω δουλέψει τρία χρόνια στην ομάδα και ο κόσμος με ήθελε. Ήθελα να ξεκαθαρίσω, όμως, πως δεν είμαι προπονητής της ομάδας παρά τα όσα διαβάζω».

Χριστίνα Κουργιαντάκη

Exit mobile version