Τζάκι Ματάισεν: «Περήφανος για το 3×3 με μια τόσο νεανική ομάδα»

Μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση για το πρωτάθλημα κόντρα στο Βύζαντα Μεγάρων (2-0), ο Τζάκι Ματάισεν, εμφανώς χαρούμενος για τη δουλειά που γίνεται στον Ταύρο μίλησε για το αήττητο σερί των 3 αγωνιστικών.

Ωστόσο δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του, οι οποίοι παρά το νεαρό της ηλικίας τους παραμένουν συγκεντρωμένοι, καθώς μόνο έτσι θα επιτευχθεί το 4×4.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός το Φωστήρα στη συνέντευξη Τύπου: «Όταν έχεις να δουλέψεις με μικρούς, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Ένα θετικό αποτέλεσμα πάντα ενισχύει την προσπάθεια των παικτών. Ο μόνος κίνδυνος τώρα είναι να μη δείχνουμε την απαιτούμενη προσοχή και συγκέντρωση σε όσα δουλεύουμε στην προπόνηση και σε όσα ζητάμε μέσα στο γήπεδο. Τα στατιστικά είναι ιδανικά. Κάναμε το 3×3 και θέλουμε να πάμε για το 4×4».

Σε ερώτηση για το τι άλλαξε στο δεύτερο γύρο και η ομάδα πηγαίνει από νίκη σε νίκη ανέφερε: «Μάθαμε να παίζουμε καλύτερα. Ξεκαθαρίσαμε κάποια πράγματα. Έπρεπε να συγκεντρωθούν οι παίκτες σε ένα στόχο. Ήρθαν τα επιθυμητά αποτελέσματα και είμαι περήφανος που τα πετυχαίνουμε με τόσο νεανική ομάδα».

Χριστίνα Κουργιαντάκη

Exit mobile version