Πήρε Καλαϊτζίδη ο Κιλκισιακός

Δεύτερη μεταγραφή για την ομάδα του Κιλκίς ο ταλαντούχος αμυντικός χαφ, με θητεία σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Βέροια και Γλυφάδα.

Μετά τον Σάββα Παντελιάδη, ο Κιλκισιακός έντυσε τη Δευτέρα στα κυανέρυθρα και τον Γιάννη Καλαϊτζίδη, που είναι γιος του έμπειρου προπονητή Δημήτρη. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Καλαϊτζίδη. Ο 20χρονος αμυντικός χαφ έχει θητεύσει δύο φορές στον Απόλλωνα 1926 (2009-2011, 2012-2013), στη Βέροια (2011-2012), ενώ το προηγούμενο εξάμηνο φόρεσε την φανέλα του Α.Ο. Γλυφάδας. Ήδη πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας. «Ήρθα σε μία ιστορική όμαδα. Έχουμε μπροστά μας αρκετά παιχνίδια, και σε κάθε αγώνα βλέπουμε μόνο τη νίκη. Η βαθμολογική μας θέση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα. Θέλουμε όσο πιο γρήγορα να ανεβούμε στον βαθμολογικό πίνακα, και να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται» δήλωσε ο Καλαϊτζίδης.
Πλέον, η ομάδα του Γιάννη Ζαπρόπουλου «φουλάρει» για επιθετικό, ενώ μετά την ισοπαλία στη Χρυσούπολη, το βλέμμα στρέφεται στον εκτός έδρας αγώνα με τον ουραγό ΠΑΟ Κοσμίου. Εκτός μάχης θα μείνει ο τιμωρημένος Ματεντζίδης, ενώ επανέρχεται ο Καρυπίδης.

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version