ΟΦΗ: «Ματιές» σε Λαμπράκη για το πόστο του τιμ μάνατζερ!

Στον ΟΦΗ έχουν πάρει την απόφαση να οργανωθεί και να στελεχωθεί άμεσα το ποδοσφαιρικό τμήμα και ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν βολιδοσκοπήσει τον Σταύρο Λαμπράκη.

Ο Σταύρος Λαμπράκης αποχώρησε από τον Εργοτέλη πριν από λίγους μήνες και μπορεί η ποδοσφαιρική του καριέρα να συνδέθηκε άρρηκτα με τον συμπολίτη ωστόσο όλοι γνωρίζουν ότι ο ίδιος προσωπικά έχει πολύ στενές σχέσεις με τα Καμίνια και τον ΟΦΗ καθώς υπάρχει καθολική αναγνώριση προς το πρόσωπο του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Διοικούσα Επιτροπή στοχεύουν στην «ενίσχυση» (από πλευράς προσώπων) του ποδοσφαιρικού τμήματος και μέσα σε αυτήν την προσπάθεια μπαίνει και το όνομα του Σταύρου Λαμπράκη προκειμένου να αναλάβει το πόστο του τιμ μάνατζερ (ανάλογο με αυτό που είχε ο Μύρωνας Σηφάκης).

Άλλωστε, αυτήν την στιγμή το ποδοσφαιρικό τμήμα αποτελείται από τον Γιώργο Βλαστό που έχει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή και ασχολείται με τα θέματα των μεταγραφών, όντας πολύ σημαντική η συνεισφορά του φέτος, ωστόσο υπήρχε ένα κενό στο πόστο του τιμ μάνατζερ. Στον ΟΦΗ έχουν καταλήξει στο πρόσωπο του Σταύρου Λαμπράκη που είναι δεδομένο ότι όλα αυτά τα χρόνια έκανε εξαιρετική δουλειά στον Εργοτέλη αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τις εκάστοτε διοικήσεις του συλλόγου.

Πηγή: gentikoule.gr

Exit mobile version