ΑΕΛ: Αναστασιάδης σαν άλλος… Δερμιτζάκης!

Ο εμφύλιος στην ΑΕΛ με την πρόσληψη Αναστασιάδη στον πάγκο ξύπνησε μνήμες του 2010 επί εποχής Πηλαδάκη.

Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην θεσσαλική πόλη ο Άγγελος Αναστασιάδης και πριν ακόμα υπογράψει το συμβόλαιο του το βράδυ της Δευτέρας, οι οργανωμένοι οπαδοί κινητοποιήθηκαν πηγαίνοντας στα γραφεία ζητώντας επίμονα από την διοίκηση να μην προχωρήσει στην πρόσληψη του Αναστασιάδη.
«Δεν θέλουμε τον στρατηγό του ΠΑΟΚ και συνταξιούχο προπονητή στην ΑΕΛ» φέρεται να ήταν η… φαρμακερή ατάκα που ακούστηκε από πλευράς οργανωμένων, οι οποίοι έδειξαν στον Αλέξη Κούγια με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως ο Αναστασιάδης είναι… ανεπιθύμητος! Σήμερα ακολούθησε μπαράζ ανακοινώσεων από διάφορους συνδέσμους της ομάδας αλλά η διοίκηση φέρεται ανένδοτη και υποβαθμίζει τις αντιδράσεις υπογραμμίζοντας: «Τέσσερις μεμονωμένοι οπαδοί εξέφρασαν αντίρρηση».
Οι τελευταίες εξελίξεις πάντως θύμισαν αρκετά την περίπτωση Παύλου Δερμιτζάκη. Το 2010 ο τότε ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Κώστας Πηλαδάκης αποφάσισε να δώσει τα χέρια με τον Παύλο Δερμιτζάκη, Ωστόσο 100 φίλαθλοι της ΑΕΛ βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο όπου συζητούσαν οι δύο άνδρες εκδηλώνοντας την αντίσταση τους σε αυτήν την απόφαση και τελικά ουδέποτε έκατσε στον πάγκο της ομάδας. Η εξέλιξη με τον Αναστασιάδη βέβαια δεν ήταν η ίδια μιας και πήρε το χρίσμα από την διοίκηση Κούγια, ο οποίος επέμεινε μέχρι τέλους στην απόφαση που πήρε.

Exit mobile version