Γ’ Εθνική: Πρόστιμα με καθυστέρηση έξι μηνών!

Σε κάποιες περιπτώσεις η Ομοσπονδία εξαντλεί την αυστηρότητα της, σε χρόνους ρεκόρ, με εξοντωτικές ποινές και σε άλλες περιμένει να τελειώσει η σεζόν για να επιβάλλει πρόστιμα.

Είναι γνωστή σε όλους άλλωστε η περίπτωση της ΑΕ Σπάρτη η οποία για ρίψη ενός μπουκαλιού στο ματς με τον Παναρκαδικό στην έδρα της «Βασίλισσας», τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο και μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών! Η σεζόν όμως ολοκληρώθηκε και η «Μπάρτσα» στέφθηκε Πρωταθλήτρια στο 3ο όμιλο και πήρε την άνοδο στη Football League. Και αφού πέρασε ένας μήνας η ΕΠΟ θυμήθηκε να επιβάλλει πρόστιμο ύψους 7.000 στην Καλαμάτα για επεισόδια που είχαν γίνει στα παιχνίδια της με ΑΕ Σπάρτη, Κανάρη Νενήτων και Ερμιονίδα.

Οι σχετικές αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ για τους «μελανόλευκους»:

«Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Καλαμάτα πειθαρχικά ελεγκτέο και επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή ύψους δυο χιλιάδων διακοσίων πενήντα (2.250) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Καλαμάτα-Κανάρης Χίου, της 19/3/2016).
Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Καλαμάτα πειθαρχικά ελεγκτέο και επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Καλαμάτα-Σπάρτη, της 13/12/2015).
Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Καλαμάτα πειθαρχικά ελεγκτέο και επιβάλλει σε αυτό χρηματική ποινή ύψους δυο χιλιάδων διακοσίων πενήντα (2.250) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Καλαμάτα-Ερμιονίδα, της 6/3/2016)».

Exit mobile version