Ήρθαν για Καπίνο!

Άνθρωπος της Νάπολι είναι τις τελευταίες ώρες στην Αθήνα για να συζητήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του Στέφανου Καπίνο.

Η συμφωνία των δυο πλευρών θεωρείται δεδομένη και μόνο με… θαύμα, δυσάρεστο, θα χαλάσει. Βέβαια, το γεγονός ότι οι άνθρωποι της Νάπολι κινήθηκαν τις τελευταίες ημέρεες στον «αστερισμό» του Ράφα Μπενίτεθ είχε πάει πίσω τις εξελίξεις και χρειάστηκε να κάνουν αρκετή υπομονή τόσο ο διεθνής γκολκίπερ όσο και ο Παναθηναϊκός. Εδώ και μερικές ώρες, όμως, έχει φτάσει στα χέρια των ανθρώπων του τριφυλλιού η επίσημη πρόταση των «παρτενοπέι» και ο Στέφανος Καπίνο σε λίγες ημέρες θα είναι τερματοφύλακας της Νάπολι! Για αυτό το λόγο άλλωστε, άνθρωπος της ιταλικής ομάδας είναι από το βράδυ της Δευτέρας (27/05) στην Αθήνα έτσι ώστε να έχει άμεσα συνάντηση με τον Νίκο Νταμπίζα για τα διαδικαστικά.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για άμεσο συνεργάτη του Ρικάρντο Μπιγκόν, ο οποίος ακόμα βρίσκεται στο Λονδίνο μαζί με τον πρόεδρο της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, και ολοκληρώνει το τυπικό σκέλος στο θέμα του Μπενίτεθ. Ο εκπρόσωπος των Ιταλών θα συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον νέο τεχνικό συμβούλο του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια θα τα πει με τους διοικούντες για να τελειώνει οριστικά η μεταγραφή. Όπως είναι γνωστό, ο Καπίνο θα πάει στη Νάπολι με τη μορφή δανεισμού έναντι 400.000 ευρώ, ενώ αν οι Ιταλοί θέλουν να αγοράσουν τα δικαιώματά του το καλοκαίρι του 2014 θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό. Οι τελευταίες πληροφορίες και από τα δυο στρατόπεδα, αναφέρουν πως ως την Παρασκευή θα έχει τελειώσει οριστικά, και θετικά, το θέμα της μεταγραφής…

Exit mobile version