Αρεσε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Καμερουνέζος Μαουαγιέ

Θετική εισήγηση του Αλέξη Αλεξίου για τον 27χρονο υψηλόσωμο Αφρικανό στράικερ, με θητεία στην τουρκική Κασίμπασα και τη βελγική Άντερλεχτ. Δοκιμάστηκε και ο Βασίλιεβιτς της Κοζάνης, απορρίφθηκαν οι υπόλοιποι.

Ακόμα ένας υποψήφιος προστέθηκε στη λίστα για τη θέση του επιθετικού στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Σύμφωνα με πληροφορίες του dokari.gr πρόκειται για τον 27χρονο Τζόζεφ Μαουαγιέ, τον υψηλόσωμο Καμερουνέζο που ξεχώρισε στα δοκιμαστικά των Ποντίων την Τετάρτη. Ο Αφρικανός έχει παίξει στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του στην Α΄ Τουρκίας με την Κασίμπασα (2008, 30 συμμετοχές και 6 γκολ), έχει αγωνιστεί στην Πολωνία με την Άρκα Γκντίνια, αλλά και στη βελγική Άντερλεχτ, όπως και σε ομάδες της πατρίδας του. Αν υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό με τον Μαουαγιέ (φωτό), δεν αποκλείεται να είναι ο «εκλεκτός» για τη γραμμή κρούσης του Αλέξη Αλεξίου.
Είδε Βασίλιεβιτς
Οι υπόλοιποι παίκτες που δοκιμάστηκαν στο τεστ με τη βουλγαρική Λίτεξ Λόβετς (ήττα με 2-0, με τον αντίπαλο να είναι δεύτερος στη βαθμολογία της Α΄ Εθνικής) θα πάρουν το δρόμο της απόρριψης, ενώ καλές εντυπώσεις άφησε ο 24χρονος Σέρβος αμυντικός χαφ, Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, που παίζει στην Κοζάνη (το καλοκαίρι απασχόλησε και την Καβάλα). Το μοναδικό μείον είναι ότι δεν υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης στη θέση του, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται. Στο τεστ εκτός από δοκιμαζόμενους έπαιξαν εφεδρείες και παίκτες της Κ20.
Τρία «διαζύγια»
Παράλληλα, οριστικοποιήθηκε η αποχώρηση των έμπειρων Γιώργου Γκουγκουλιά (επιθετικός), Κώστα Μανουσαρίδη (στόπερ) και Θάνου Σακκά (δεξί μπακ), με τους δυο πρώτους να συνεχίζουν στο Διγενή Λακκώματος και τη διοίκηση να εκδίδει ευχαριστήρια ανακοίνωση. Έτσι, οι ως τώρα αποχωρήσεις έφτασαν συνολικά τις οκτώ και υπάρχει εκκρεμότητα μόνο για τους Αλμπάνη και Ορφανό, που δεν υπολογίζονται.
Ποζατζίδης: Δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο
Τέλος, για τη δύσκολη απόπειρα των κοκκινόμαυρων να… τρυπώσουν στην τετράδα των πλέι οφ και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα μίλησε ο νεαρός αριστερός μπακ, Στέλιος Ποζατζίδης (ήρθε το χειμώνα δανεικός από τον ΠΑΟΚ και πήρε θέση βασικού) στον «ARENA FM»: «Συνάντησα ένα καλό κλίμα, πέτυχα την αλλαγή προπονητή, ήρθα να πάρω τα παιχνίδια μου και θέλουμε να πετύχουμε κάτι σε αυτή την ομάδα. Ήρθα εδώ για να παίξω έξι μήνες, να πάρω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ και όταν γυρίσω στον ΠΑΟΚ να αρπάξω όποια ευκαιρία μου δοθεί. Ο στόχος είναι να μπούμε στα πλει οφ και από εκεί και πέρα να πετύχουμε ότι παραπάνω μπορούμε. Η άνοδος είναι κάτι δύσκολο αλλά όχι αδύνατο. Όσο για το ματς με τη Νίκη Βόλου που έπεται, είναι πολύ σημαντικό. Αν κάνουμε το 4χ4 μπαίνουμε πολύ δυνατά στα πλέι οφ. Περιμένω τον κόσμο να έρθει και να μας βοηθήσει».

Exit mobile version