Αντωνίου: «Φεύγω από τον Πανηλειακό…»

Την απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα του Πύργου γνωστοποίησε μέσω τοπικού τηλεοπτικού σταθμού ο Σωτήρης Αντωνίου.

Ο νεαρός τεχνικός μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Best», υποστήριξε ότι: «Μετά τον αγώνα με τον Φωστήρα και την μη άνοδο της ομάδας στην Β’ Εθνική το κεφάλαιο Πανηλειακός τελείωσε οριστικά πια για εμένα. Έφυγα γιατί δεν υπήρχε πια λόγος να μείνω. Ο Κώστας Ντάβαρης αποχωρεί, η διοίκηση πλέον δεν υφίσταται, οι παίκτες όλοι φεύγουν και δεν υπάρχει πλέον προγραμματισμός για τίποτα. Δυστυχώς το μέλλον του Πανηλειακού χωρίς τον Κώστα Ντάβαρη δεν το βλέπω ευοίωνο. Πρόσφερε πολλά σε αυτή την ομάδα, τα έδωσε όλα και από το υστέρημά του και σίγουρα δεν του άξιζε αυτή η αντιμετώπιση, τώρα στο τέλος…».

Ενώ πρόσθεσε ότι: «Η άνοδός μας δεν χάθηκε φυσικά στον Ταύρο αλλά στον αγώνα με τα Χανιά στον Πύργο, εκεί όπου ήμασταν σαφώς ανώτεροι όμως η διαιτησία μας αδίκησε κατάφορα, σε πολύ καθοριστικές φάσεις και κρίσιμα σημεία του αγώνα, έτσι ώστε να χάσουμε το ματς και στην άνοδό όπως προανέφερα στην Β’ Εθνική. Ο Πανηλειακός είναι μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο δεν θα χαθεί αλλά πλέον υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Από την μέρα που ήρθα εγώ στην ουσία παίζαμε με τους αναπληρωματικούς της ομάδας που ξεκίνησε το καλοκαίρι το πρωτάθλημα. Όλοι οι υπόλοιποι είχαν φύγει για τον ένα ή τον άλλον λόγο. Ευχαριστώ τον Κώστα Ντάβαρη για όλα, τον κόσμο του Πανηλειακού για την αγάπη του και την στήριξή του και τους ποδοσφαιριστές μας. Ίσως κάποτε σμίξουν και πάλι οι δρόμοι μας, ποτέ δεν ξέρεις…».

Exit mobile version