«Διαζύγιο» με Μπαλή η Δόξα Δράμας

Αποχώρησε από τους «Μαυραετούς» λόγω… στρατού ο έμπειρος μέσος. Οι απουσίες ενόψει Κέρκυρας, προσεχώς πληρωμές. Άδεια σε Ετόφ και τι γίνεται με Κωνσταντινίδη.

Λύθηκε την Πέμπτη και τυπικά το συμβόλαιο της Δόξας Δράμας με τον Δημήτρη Μπαλή και ακολούθησε η καθιερωμένη ευχαριστήρια ανακοίνωση για την προσφορά του Θεσσαλού μέσου. Ο 24χρονος χαφ αποχωρεί μετά από ένα χρόνο, ενώ τους τελευταίους μήνες δεν μπορούσε να προσφέρει αφού υπηρετούσε τη στρατιωτική θητεία του (αεροπορία).
Στα αγωνιστικά, από την προπόνηση της Πέμπτης έλειψε με άδεια ο Βούλγαρος Γιορντάν Ετόφ, ενώ επανήλθε σε φουλ ρυθμούς ο Νίκος Βλασσόπουλος, που υπολογίζεται για το παιχνίδι στην Κέρκυρα με τους πρωτοπόρους Φαίακες. Αμφίβολοι είναι οι Γελαδάρης και Μπουτζίκος, ενώ δεδομένα λείπει ο τιμωρημένος Θεοδωρέλης (τη θέση του στα μετόπισθεν διεκδικούν Στόικος και Στεργιανός).
Παράλληλα, στην προπόνηση της Πέμπτης παρέστη ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Δαϊλάκης, που προανήγγειλε πληρωμές άμεσα (ίσως και σήμερα). Τέλος, ο μεγαλομέτοχος Αθανάσιος Σάμιος ζήτησε γραπτή πρόταση από την πλευρά του επιχειρηματία Γιάννη Κωνσταντινίδη (έγινε πρόσφατα ραντεβού των δυο πλευρών με πρωτοβουλία του Δημάρχου Νευροκοπίου Νίκου Καγιάογλου), με τον τελευταίο να ξεκαθαρίζει ότι εκπροσωπεί Κύπριο επιχειρηματία και δεν ενδιαφέρεται να «μπει» μόνος του.

Exit mobile version