Εκοψε την πίτα ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Τυχεροί στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση οι Δερμίσης και Τσαουσίδης. Σύνθημα Στύλου στους Κατερινιώτες για νίκη με την Καρδίτσα.

Η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας έλαβε χώρα για τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας το βράδυ της Πέμπτης. Το παρών έδωσε η διοίκηση, με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Γαβρίδη και τον αντιπρόεδρο, Γιάννη Συμεωνίδη, αλλά και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Τυχεροί ήταν ο αριστερός μπακ Γιάννης Δερμίσης και ο γυμναστής Γρηγόρης Τσαουσίδης, που βρήκαν τα δυο φλουριά και κέρδισαν χρηματικά έπαθλα. Το «παρών» έδωσε ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων, Νίκος Παπαζιώγας, που είναι προσωπικός φίλος του προέδρου του Αχιλλέα και στηρίζει έμπρακτα τα τελευταία χρόνια την ομάδα της Πιερίας (από τα τοπικά μέχρι σήμερα).
Εξάλλου, ο τεχνικός της Νεοκαισάρειας, Απόστολος Στύλος, με δηλώσεις για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Καρδίτσα υποστήριξε: «Προερχόμαστε από ένα σημαντικό διπλό στην Κύμη, με αντίπαλο που έχει αξιόλογο ρόστερ. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, αλλά ξεχνάμε αυτή την επιτυχία. Θέλουμε να κερδίσουμε στην έδρα μας τον ΑΟ Καρδίτσας. Μας απασχολεί ένα τρίποντο κάθε Κυριακή, προς το παρόν δε λέμε για άνοδο. Είναι δύσκολο το ματς, θέλει προσοχή, για να μείνουμε ψηλά, γιατί και ο αντίπαλος θέλει τους βαθμούς της σωτηρίας. Ήξερα ότι ο Γιώργος Οικονόμου θα βοηθούσε εξαρχής με την ποιότητα και την εμπειρία του, γι’ αυτό τον ήθελα από την πρώτη μέρα που ανέλαβα. Πλέον, κοιτάμε να αποκτήσουμε έναν επιθετικό και ίσως ένα νεαρό ακόμα».

Exit mobile version