Βύζας Μεγάρων: Παρελθόν ο Δημητρίου

Ο Βύζας Μεγάρων ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Πέτρο Δημητρίου, ο οποίος από σήμερα (24/01) αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

Ο Δημητρίου δεν πρόλαβε να συμπληρώσει καλά καλά δέκα μέρες στον πάγκο της ομάδας και έφυγε κακήν κακώς από τα Μέγαρα. Η αλήθεια είναι ότι έπειτα από τη δήλωση-άδειασμα του παράγοντα της ΠΑΕ της μεγαρίτικης ομάδας, Σωτήρη Μαυρονάσιου «Είναι προπονητής και όχι λογιστής», ήταν θέμα ωρών η αποχώρηση του.

Ο πρώην τεχνικός για να διευθύνει την ομάδα, είχε θέσει απαραίτητη προϋπόθεση τις μεταγραφές προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ. Φυσικά κάτι τέτοιο θεωρείται ανέφικτο, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που ταλανίζει τους Μεγαρείς.

Λίγο μετά την μοιραία έξοδο του από την ομάδα, δήλωσε τα εξής:«Πήγα στα Μέγαρα γιατί είμαι συναισθηματικά δεμένος με το Βύζαντα και ήθελα να βοηθήσω την ομάδα, προκειμένου όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη της παραμονής. Δυστυχώς όμως τα προβλήματα αποδείχθηκαν ανυπέρβλητα και από τη στιγμή που η ομάδα δεν μπορεί να ενισχυθεί, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν, να αλλάξει τη ψυχολογία και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο. Πάντως ο Βύζας έχει τεράστια ιστορία, ο κόσμος του τον ακολουθεί πάντα και θεωρώ ότι θα βρει το δρόμο του».

Exit mobile version