Για ακόμα ένα βήμα ο Πανσερραϊκός

Χωρίς τους Γκόγκα, Κασμερίδη και Ρούμπο, αλλά με Τάντιτς για πρώτη φορά, τα «λιοντάρια» το Σάββατο φιλοξενούν τα Μουδανιά με «αέρα» υπεροχής.

Να παραμείνει σε τροχιά ανόδου καλείται ο Πανσερραϊκός, που βρίσκεται στο μείον δυο από τον Αγροτικό Αστέρα. Μετά το διπλό στην Ελευθερούπολη με τον Ορφέα, η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά φιλοξενεί το Σάββατο (15:00, καθώς την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο παίζει ο Εθνικός Γαζώρου με την Καβάλα) τα Μουδανιά. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να αποφύγουν τις «παγίδες» και τις… κακοτοπιές και να επιβεβαιώσουν ότι είναι το φαβορί της αναμέτρησης, με βάση τη μεγάλη βαθμολογική απόσταση, αλλά και τη διαφορά στόχων με τους Χαλκιδικιώτες.
Ο τεχνικός των Σερραίων δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Γκόγκα (του ανακοινώθηκε την Παρασκευή ποινή μιας αγωνιστικής) και Ρούμπο, αλλά και στον Κασμερίδη που παραμένει τραυματίας, ενώ ντεμπούτο για τον Πανσερραϊκό κάνει ο Μπόζινταρ Τάντιτς (φωτό). Στην αποστολή μετέχουν οι Τοπαλίδης, Μπίμπης, Γκάγκας, Κατσαβάκης, Μιλένκοβιτς, Γαλακτερός, Τσαούσης, Τριανταφύλλου, Σ. Τσιμίκας, Τάντιτς, Γιαννόπουλος, Κωνσταντινίδης, Κράββαρης, Μπονέρης, Ασλανίδης, Γεωργιάδης, Δαγκούλης, Κούτλας, Κ. Τσιμίκας, Καψάλης. Τέλος, δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη στα μεταγραφικά και την αναζήτηση κεντρικού χαφ.

Πηγή: serressport.gr

Exit mobile version