Ενα παιδί 21 ετών ζητά βοήθεια για να ζήσει. Κράτος υπάρχει;

Είναι μόλις 21 ετών, τυγχάνει να είναι ποδοσφαιριστής, δεν έχει καμία σημασία, είναι Έλληνας πολίτης και υποχρεώνεται να απευθύνει έκκληση μέσω Facebook και να ζητήσει οικονομική βοήθεια, προκειμένου να σωθεί η ζωή του, καθώς πρέπει να μεταφερθεί στις ΗΠΑ για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Ξέρετε γιατί; Διότι δεν υπάρχει κράτος, δεν υπάρχει στην προκειμένη περίπτωση υφυπουργείο αθλητισμού, ούτε φυσικά υπουργείο υγείας, καθώς ο Λεωνίδας Κουτσούκης, ένα παλικάρι 21 ετών, νοσηλεύεται εδώ και μήνες στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίο, δίνοντας τη μάχη για να νικήσει την αρρώστια που τον ταλαιπωρεί.

Αφήνουμε τον ίδιο τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου να εκθέσει την ανάγκη του για άμεση οικονομική βοήθεια, αφού η οικογένειά του δεν έχει τις δυνατότητες να καλύψει τα έξοδα για το ταξίδι προς την Βοστώνη, που θα του χαρίσει τη ζωή.

Και ελπίζουμε σήμερα κιόλας, αυτό το άρρωστο κράτος, που καμία ελπίδα δεν έχει να σωθεί και να επιβιώσει εις τους αιώνας των αιώνων, να ενδιαφερθεί και να κινηθεί άμεσα για να σωθεί ένα παιδί 21 ετών.

Super League, ΕΠΟ, Football League, Κοντονής και όποιος άλλος δύναται να παρέμβει άμεσα, για να ταξιδέψει ο Λεωνίδας και να βγει νικητής από την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του.

Διαβάστε τι έχει να σας πει…

Με λένε Λεωνίδα Κουτσουκη και είμαι 21 ετών .Αγαπώ το ποδόσφαιρο και τα 2 τελευταία χρόνια αγωνίζομαι για την ομάδα της Ζακύνθου ….Δυστυχώς εδώ και κάποιους μήνες έχω διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστικη λευχαιμία..Πρέπει να μεταφερθώ σε εξειδικευμένο κέντρο στη Βοστώνη για μεταμόσχευση μυελού των οστών εκεί όπου θα έχω τη δυνατότητα να θεραπευτώ..

Η οικονομική δύναμη της οικογένειάς μου δεν επαρκεί για τη νοσηλεία μου γia αυτό σας ζητώ να μου προσφέρετε ότι μπορείτε ώστε να παλέψω για να κερδίσω το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό μου αγώνα αυτόν της διάσωσης της ίδιας μου της ζωής. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων ….!!!

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ.ΛΟΓ/ΣΜΟΥ 345/557171-55 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΛΑΜΠΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR9101103450000034555717155 ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA

Exit mobile version