Μανουέλ Ρόκα: «Συγνώμη»

Ο Μανουέλ Ρόκα ζήτησε συγνώμη για το αυτογκόλ του ΑΟ Χανιά, παρομοιάζοντας το, με το νόμο του τένις.

Εν τω μεταξύ ο Ισπανός τεχνικός παραδέχτηκε ότι οι Κρητικοί δυσκόλεψαν πολύ την ομάδα του, ενώ αιτιολόγησε και την απουσία του Κριστομπάλ.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου:«Σήμερα κερδίσαμε έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους που είχαμε εδώ στην έδρα μας. Δεχτήκαμε στην αρχή από το πρώτο λάθος που κάναμε ένα γκολ. Όταν γίνεται ένα τέτοιο λάθος, εγώ είμαι υπεύθυνος για αυτό , ο πρώτος υπεύθυνος. Θέλουμε θεωρητικά να ρισκάρουμε την μπάλα έως ένα σημείο για να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία από πίσω, ώστε να μην παίξουμε με μεγάλες μπαλιές. Πρέπει να είμαστε λίγο πιο σίγουροι στο passing game. Μετά είχαμε όλες τις προϋποθέσεις, όλες τις ευκαιρίες, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν βγήκε το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο πρώτο λεπτό βάλαμε ένα γκολ, που εντάξει εγώ δεν το πανηγύρισα. Νομίζω ότι πρέπει να ζητήσω συγνώμη όπως στο τένις, γιατί λες συγνώμη δεν θέλω να κερδίσω με τέτοιο γκολ. Είναι σαν να ακουμπάει η μπάλα και να πηγαίνει μέσα. Είχαμε όμως τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Όταν προσπαθείς και έχεις όλες αυτές τις ευκαιρίες πάντα έχεις την τύχη μαζί σου. Πολλές φορές πατήσαμε την περιοχή του αντιπάλου, αλλά είχαμε δυσκολίες να πετύχουμε το γκολ.
Οι οδηγίες στο δεύτερο ημίχρονο ήταν οπωσδήποτε να μη δεχθούμε δεύτερο γκολ, το πετύχαμε, πήραμε το αποτέλεσμα, μετράει αυτό, αλλά μετράει και ότι είχαμε το παιχνίδι για εμάς. Ότι είχαμε δηλαδή την μπάλα στα πόδια. Παρά τα λάθη, το πλάνο μας το πετύχαμε. Συγχαρητήρια λοιπόν γι αυτό στους παίκτες».

Για το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε ο Κριστομπάλ δήλωσε: «Ήθελα να παίξει σήμερα ο Κριστόμπαλ αλλά δεν ήξερα τι μπορούσε να μας δώσει. Τώρα έχουμε συγχρονισμό και προτίμησα να παίξει κάποιος άλλος παίκτης που ξέραμε τι μπορεί ακριβώς να μας δώσει. Ηθελα να δυναμώσω στα τελευταία δέκα λεπτά το κέντρο για να μην δεχτούμε κάποια ισοφάριση».

Exit mobile version