Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Νίκαιας

Στο τοπικό ντέρμπι της Νίκαιας, Προοδευτική και Ιωνικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

Το πρώτο ημίχρονο κύλισε χωρίς τη μεγάλη φάση, με την Προοδευτική να κλείνεται αποτελεσματικά στα καρέ της εμποδίζοντας την επιθετική λειτουργία των φιλοξενούμενων. Στην επανάληψη οι «κυανόλευκοι» παρά τις αλλαγές δεν στάθηκαν τυχεροί με τους Βασιλείου και Μαρουκάκη να είναι οι μοιραίοι της αναμέτρησης. Ο πρώτος πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα δεν βρήκε εστία ενώ αντίστοιχα ο δεύτερος είδε τους αμυντικούς των «βυσσινί» να απομακρύνουν στο τσακ, πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Αντώνης Καλαμάκης): Μπαντίκος, Λαζούρας, Βούζας, Καψαλοπόδας, Τούρκος, Μπούμπας, Κοξαράκης (70΄ Μάμαλος), Μακαρωνάς (53΄ Πλατίγκος), Ποτουρίδης , Αλεξίου, Σιδηρόπουλος

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μάρκος Δήμος): Μπαμπανιώτης, Ατματσίδης, Σκλιοπίδης, Γρομητσάρης, Σιμιτσής, Κορακάκης (81΄ Παπασπύρος), Καλλέργης (64΄ Μπερνιδάκης), Μαρουκάκης, Χρυσάφης, Κατσαβριάς (70΄ Βασιλείου)

Μετά και την ολοκλήρωση της 15ης αγωνιστικής, η Προοδευτική βρίσκεται στη 12η θέση με 14 βαθμούς, ενώ ο Ιωνικός στην τρίτη με 28 βαθμούς, για τον 5ο όμιλο.

Exit mobile version