Θανάσης Σταματόπουλος: «Ενωμένοι θα παλέψουμε»

Ο Βύζας Μεγάρων δεν τα κατάφερε κόντρα στην σκληροτράχηλη ομάδα της Επισκοπής, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 2-1. Ο Θανάσης Σταματόπουλος τόνισε ότι όσοι είναι στα Μέγαρα θα παραμείνουν ενωμένοι μέχρι το τέλος στη μάχη που δίνουν για τη σωτηρία.

Παράλληλα ο Σταματόπουλος επιβεβαίωσε την επικείμενη συνεργασία των Μεγαριτών με το Βαγγέλη Γούτη, ενώ έκανε λόγο για μεταγραφές που θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια που γίνεται.

Αναλυτικά των όσων ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου από τον υπηρεσιακό τεχνικό:«Προσπαθήσαμε όπως προσπαθούμε στα τελευταία παιχνίδια. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Το μόνο που μας μένει είναι να συνεχίσουμε ως το τέλος. Είναι ενθαρρυντικό ότι θα μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε φορολογική ενημερότητα για να ενισχυθούμε. Ό,τι και να γίνει, όσοι απομείναμε θα παλέψουμε για τη σωτηρία της ομάδας μέχρι τέλους. Τα παιδιά που παρέμειναν έως τώρα θα παραμείνουν και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα ενισχυθούμε. Με την παρουσία του κ. Γούτη από τη Δευτέρα, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Το μικρόφωνο από πλευράς ποδοσφαιριστών, πήρε ο Γιώργος Ταμπάκης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα. Δεχτήκαμε γρήγορο γκολ και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Όσοι είμαστε, όσοι μείναμε θα παραμείνουμε έως το τέλος».

Exit mobile version