Νίκος Παπαδόπουλος: «Σημαντική νίκη…μέχρι την επόμενη»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε ότι η νίκη (3-0) κόντρα στο Φωκικό ανέβασε ψυχολογικά και βαθμολογικά την Παναχαϊκή.

Παρ’ όλα αυτά ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» φρόντισε και μέσω της συνέντευξης Τύπου να προσγειώσει τους ποδοσφαιριστές, τονίζοντας ότι από εδώ και πέρα σειρά έχει ο Ηρακλής Ψαχνών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός των Αχαιών: «Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα που δεν είναι τυχαία ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν πολύ καλοί, μας βοήθησε πολύ το γκολ που βάλαμε στο τέλος του ημιχρόνου

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, μπορέσαμε να κυοφορήσουμε την μπάλα στο δύσκολο αυτό τερέν και στην κόντρα επίθεση να βάλουμε γκολ και να φτάσουμε στη νίκη. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη μέχρι την επόμενη. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας. Πλέον κοιτάζουμε τον αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή Ψαχνών όπου είναι πολύ δύσκολος, αλλά θέλουμε πολύ τη νίκη».

Από πλευράς ποδοσφαιριστών το λόγο πήρε ο Κώστας Πλέγας λέγοντας τα εξής: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που θέλαμε πολύ τη νίκη και καταφέραμε να την πάρουμε. Πετύχαμε τρία γκολ δε δεχθήκαμε κανένα και πλέον είμαστε στην 4η θέση. Από αύριο κοιτάζουμε τον Ηρακλή Ψαχνών».

Exit mobile version